MIREILLE MATHIEU

2.5.2021, 20:00 – 11.12.2021, 21:00

Francouzská šansonová legenda Mireille Mathieu ohlásila další koncert pro Prahu.

MIREILLE MATHIEU

KONCERT SE PŘESOUVÁ Z 04.12.2020 NA 02.05.2021.
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a nevyměňují se.

MIREILLE MATHIEU
Nejslavnější žijící šansoniérka se do Prahy ráda vrací, protože ji tu vždy očekává věrné publikum a koncerty bývají zcela vyprodány.


Mireille Mathieu se dá považovat za poslední žijící zástupkyni staré šansonové školy. Její jméno lze řadit vedle takových legend jako Charles Aznavour nebo Edith Piaf, na kterou zpěvačka z Avignonu navázala. Během své kariéry spolupracovala s největšími světovými hudebními hvězdami jako Paul Anka, Julio Iglesias, Tom Jones a další. Vydala nespočet studiových desek a nahrála mnoho světových hitů, prodala desítky milionů hudebních nosičů a ve své rodné Francii je považována za národní ikonu.
Ohlášený koncert odehraje Mathieu s doprovodným orchestrem ve Velkém sále Kongresového centra Praha. Zazní nejznámější písně její dlouhé kariéry i z jejího posleního alba Mes Classiques, ve kterém nazpívala skladby klasické hudby ve speciálních aranžích. To vznikalo v České republice, ke dvěma písním Mireille Mathieu dokonce natočila videoklip v prostorách Pražského hradu a Katedrály svatého Víta.
Video z natáčení: https://www.youtube.com/watch?v=833_VgzAFm4

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:

slevy NE / bezbariérový přístup ANO / Vstupenka do sektoru "ZTP/P" platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod / každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku

-TH-

Ticketportal