ACCEPT

1.2.2022, 19:00 – 21:00

ACCEPT ohlašují velké evropské turné „Too Mean To Die“! Jeden koncert bude také ve ZLÍNĚ!

ACCEPT

ACCEPT už plují pod vlajkou klasického metalu po celá desetiletí a svým nejnovějším albem „Too Mean To Die“ opět dokázali, že jsou stále skvělí dobyvatelé mezinárodních hitparád po celém světě.  

Nyní, po dlouhé koncertní pauze, kvůli Coroně, s hrdostí oznamují, že se v roce 2022 konečně vrátí na evropská pódia! A jak jinak než se svou obvyklou nekonečnou energií a zničujícím výkonem.

Zahrají nové album „Too Mean To Die“ a připojí nesmrtelnou klasiku ACCEPT.

Po celá desetiletí dodávají ACCEPT čistokrevný metal, skvělé melodie a nezapomenutelné živé okamžiky. Jejich tři výjimeční kytaristé nepochybně přemění publikum na šílící masu, která celý slavný virus vykopne do zapomnění.

Philip Shouse říká: „To nejlepší, co se nám stane, je, že půjdeme na letiště, nasednem do letadla, odletíme k vám a zahrajeme velký, fantastický koncert.“

Tato slova říkají všechno, protože „The Best Is Yet To Come“ není jen vynikající skladba z nové desky, ale také shrnutí současné situace. Všechno už se může jen zlepšit.

ACCEPT nebude na své cestě Evropou podporovat nikdo jiný než PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, kteří přivedli nejednu světovou halu k bodu varu s Motörhead a představí svůj čistý Rock´N´Roll, protože i bez Lemmyho (RIP) má Phil plno sil.

Američtí speed/thrash veteráni FLOTSAM & JETSAM doplní tuto zabijáckou travel párty. A samozřejmě už se také nemohou dočkat až vás svým energickým setem vyždímají na maximum.

A co je nejdůležitější? Tato koncertní pecka nemine ani Českou republiku!

1. 2. 2022 se jim totiž do cesty staví ZLÍN, hala Datart. Jestli nebude hala Datart potřebovat rekonstrukci po tomto koncertu, tak pak už asi nikdy! Bude to devastující hudební zážitek!

Ticketportal