Cirk La Putyka / ISOLE

8.8.2019, 21:00 – 10.8.2019, 20:30

CIRK LA PUTYKA / ISOLE
Hluk a zvuk. Ruch a melodie. Rytmus a hlas. Sólo a doprovod. Setkávají se a ztrácejí. Samy, a přece spolu. Tak jako hudebníci, tanečníci a akrobaté v představení Isole.

Cirk La Putyka / ISOLE
  • Adresa:
    Veveří 3219/113,
    Brno 616 00

I v hudbě nacházejí cirkusové přístupy, melodie a rytmy vznikají pod jejich rukama i nohama nejen díky virtuozitě s hudebními nástroji, ale i pohybem, akcí a reakcí, spoluprací, choreografií. Co může na jevišti znamenat a vyjadřovat hudba, nedílná součást poetiky Cirku La Putyka? A jak také může vznikat?
Vítejte v cirkuse, kde má hlavní slovo magická síla hudby. Nechte ji prostoupit do svého podvědomí a poškádlit vaše očekávání, radosti, smutky i obavy. Otevřete oči, uši i svá srdce a staňte se součástí cirkusu představivosti.
Živá hudba je tradiční součástí inscenací Cirku La Putyka a nosným tématem Isole. Nový cirkus je o virtuozitě, ekvilibristice, ale není důležité, zda je to virtuozita v pohybu, nebo v hudbě. Isole je vlastně zvukový nový cirkus.
Režie inscenace se ujal Maksim Komaro, umělecký šéf finského souboru Circo Aereo, který s Cirkem La Putyka v minulosti vytvořil již tři úspěšná představení - Slapstick Sonata, Play a Batacchio. Tentokrát se do hlavní role dostanou ti, kteří doprovází projekty souboru od samého počátku, ale obvykle stojí více v pozadí - hudebníci.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO - Hall / sektor "ZTP/P-DISABLED" je určen pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro jejich doprovod (jedna osoba) / Každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku.
www.maratonhudby.cz

Ticketportal