TARJA chystá show s Moravskou filharmonií Olomouc!

10.12.2017, 20:00 – 12.12.2017, 21:00

Rocková, operní, metalová a hlavně úchvatná zpěvačka TARJA TURUNEN nás před Vánoci potěší ve  dvou exkluzivních vystoupeních. Pro milované fanoušky v České republice si Tarja opět připravila vánoční set se speciálním doprovodem v podobě jedné z nejstarší filharmonií u nás - Moravské filharmonie Olomouc!

TARJA odehraje v Česku dva exkluzivní Vánoční koncerty za doprovodu Moravské filharmonie Olomouc!

Nenechte si ujít jedinečné vystoupení první zpěvačky Nightwish, která je již řadu let z různými projekty na úspěšně sólo kariéře. V Česku jsme již měli možnost ji vidět s rockovou show své kapely Tarja s vánočním programem za doprovodu tri nebo také s projektem Beauty and the Beat za doprovodu filharmonie ze Zlína. Nyní přijíždí s novou vánočním show doprovázenou symfonickým orchestrem. Shlédnout tento neopakovatelný koncert a užít si přímo božský hudební zážitek máte možnost 10. prosince v Olomouci, Výstaviště Flora – Pavilon A a 12. prosince v Praze, Kongresové centrum. S koupí vstupenek příliš neotálejte, kapacita je omezená!

Vstupenky různých kategorií za cenu od 790 do 1390 Kč je možné zakoupit na stránkách www.mastersofrock.cz, dále v sídle agentury Pragokoncert, ul. U Bulhara 3, Praha 1 nebo ve Zlíně, v Masters of Rock Café a v předprodejních sítích Ticket Portal, Ticket Pro, Ticket Art a TicketStream.

Ticketportal