Jana Uriel Kratochvílová & Illuminati.CA

26.4.2017, 19:30 – 21:30

Jana Uriel Kratochvílová & Illuminati.CA - Unikátní koncert fenomenální zpěvačky & křest CD Singlu "Rocking Planet"

JANA URIEL KRATOCHVÍLOVÁ & ILLUMINATI.CA

Unikátní koncert fenomenální zpěvačky & křest CD Singlu "Rocking Planet".

ILLUMINATI.CA IN ALCHEMICA

Je název a téma koncertu skupiny Jirky George Hrubeše – Illuminati.ca s Janou Uriel Kratochvílovou.

V roce 2017 začíná plně Nová Doba Planetárních Harmonií, zvyšujících Frequence Manifestací do nových "modus operandi" – do nových vibračních metazákonů Existence!

Illuminati.ca záměrně a s jasným cílem podpoří tento všeobecný Vibrační zdvih Planety,přináší zcela nový Quatum Rock styl, zahrnující speciální vibrace tónů, rytmů a harmonií do svých písní, jak těch zcela nových, premiérových, tak i nově dynamicky zaranžovaných "legendárních Hitů".

http://illuminatica.wixsite.com/illuminatica

Jana Uriel Kratochvílová – fenomén, který nemá obdobu v Čechách, ani ve světě. Hlas, originalitu a mnohorozměrnou osobnost této zpěvácké legendy nelze výstižně popsat jen pár slovy. Hlavně na živých koncertech je možné autenticky zažít tuto opravdovou rockerku s unikátními hlasovými barvami a rozsahem od něžného a „nejerotičtějšího" nakřáplého sopránu přes mohutný alt, až po metalové growlingové hloubky střídající se s expresívním kvílením nebo napětí evokujícím šeptáním. To vše v kombinaci s dynamickým pohybem, „výřečnou" mimikou, extravagantními kostýmovými kreacemi a pokaždé překvapujícím průvodním slovem ve stylu „okamžitismu" svádí přítomné do světa, kde se mísí mystika, filosofie a spontánní humor.

Ticketpro