ANNA Hogenová a Pjér la ŠÉZ v Plzni

2.5.2024, 18:30 – 23:59

Prof. ANNA HOGENOVÁ a PJÉR LA ŠÉZ v PLZNI při setkání 2. května 2024. Vzácní hosté ve filozofickém propojení na jednom pódiu v sále Parkhotelu Plzeň v rámci AVATAR Cesty poznání. Povídání o radosti, bolesti, smyslu existence, hlubinách lidské duše.

 

Cena vstupenky: 100 Kč

Program:
17.30 otevření šatny - 18.00 otevření sálu - 18.30/20.30 beseda + diskuze s diváky

Vstupenky:
Dospělí 450 Kč / Děti do 15 let 100 Kč

Prof. ANNA HOGENOVÁ i ve svém zralém věku přednáší na Pedagogické fakultě UK a Husitské teologické fakultě UK s velkou laskavostí vůči studentům, posluchačům, kteří vždy na její přednášky vzpomínají s úctou a láskou. Je symbolem lidskosti a skromnosti. Má zdá se bezbřehé vědomosti a jejím nejoblíbenějším dopravním prostředkem je kolo. Napsala 41 knih a zabývá se tématy jako je svoboda, pravda, autenticita, pohyb, filosofie sportu…a mnohými dalšími.

PJÉR LA ŠÉ’Z doprovází na cestách při hledání a realizaci osobní svobody. Má vlastní soukromou psychoterapeutickou praxi a dlouhodobě spolupracuje s Jaroslavem Duškem v divadle Vizita a v představeních Čtyři dohody a Pátá dohoda. V hudební oblasti působí ve znovu obnovené bigbítové kapele Rakousko-Uhersko. Je autorem psychologické studie Indián – zpráva o archetypu, hlubinného románu o hledání sebe sama Den svatého Ignora aneb Léčivý román, novely ve stylu realistického vizionářství Cesta, hlubinné studie Psychologie souhlasu, transformačního románu Zmrdztvýchvstání a knihy o vztazích mezi Božstvím a lidstvím In Deos aneb skutečný horor. Zajímají jej především otázky možností lidského bytí v tomto světě

CESTA POZNÁNÍ je cyklus setkání v rámci AVATAR klubu, při kterých budete moci naslouchat, sdílet a diskutovat s osobnostmi známými i skrytými lidskými poklady, s lidmi zvyklými na velká pódia, ale také s těmi, kteří tvoři evoluci v tichosti své každodenní praxe.

Webové stránky organizátora: avatarklub.cz 

SMS Ticket