Ladislav Zibura – S mámou a tátou do Afriky

24.4.2024, 19:30 – 23:59

Když rodinná dovolená, tak jedině v Africe! Ladislav Zibura vám přijede vyprávět o tom, jak vzal své rodiče na safari. Usednete do terénního land cruiseru a společně se vydáte na 6 000 kilometrů dlouhou jízdu Namibií a Botswanou. Těšit se můžete na národní parky plné zvířat, plavbu po řece Okavango, nejstarší poušť světa plnou života a nádherné scenérie, které znáte z National Geographic.

Cena vstupenky: 250 Kč

Během dobrodružné výpravy se seznámíte také s kulturou tradičních národů – křováků, hererů, himbů a tří Jihočechů v jednom autě. Zasmějete se a zjistíte, že sen o Africe si můžete splnit i vy. 

O AUTOROVI: Ladislav Zibura (*1992 v Českých Budějovicích) je mladý spisovatel a cestovatel. Vydává se do světa, aby si povídal s lidmi a zjistil, jak vypadá jejich běžný život. Kromě toho pátrá po lokálních zajímavostech a neobyčejných příbězích. O svých výpravách napsal pět knih, za své Prázdniny v Evropě dostal cenu Hanzelky a Zikmunda pro cestopis roku. Mimo psaní Ladislav také objíždí republiku s cestovatelskými projekcemi plnými humoru a zajímavostí. Čtenáři a návštěvníci si Ziburu oblíbili právě pro jeho humor, pozorovací talent a také rošťácký šarm.

Kde: Malá scéna Zlín, Štefánikova 2987, Zlín

SMS Ticket