Večer legend 23 - tribute Clapton, Bowie, Pink Floyd

12.4.2024, 18:30 – 23:59

Špičkový tribute Band Eric Clapton z USA, skvělé tuzemské tribute bandy David Bowie a Pink Floyd

Cena vstupenky: 450 Kč

Na Večeru legend premiérově vystoupí celosvětově ceněný Eric Clapton Tribute Band v čele se slavným bluesovým kytaristou Cliffem Stevensem a jeho triem (USA). Zážitek z koncertů této skupiny je téměř k nerozeznání od originálu. Cliff Stevens, původem z Kanady, se věnuje hudbě profesionálně více než 35 let. Se svým precizním kytarovým i hlasovým projevem je považován za nejlepšího interpreta Claptonových písní. Jako většina bluesových kytaristů, strávil také on většinu kariéry po boku mnoha kapel a okusil si hraní jak před 14000 diváky na International Jazz Festivalu v Montrealu, tak před 14 opilci v městečku Moose Jaw.

Další premiérou Večeru legend bude hudba Davida Bowieho – v podání nově vzniklého skvělého Tribute Bandu Mr. Bowie. Frontmanem skupiny je charismatický zpěvák Milan Devinne. Skupina se zaměřuje na písně z období Reality Tour 2004. S ohledem na památku zesnulého Davida Bowieho a jeho jedinečný hudební odkaz představuje frontman Milan Devinne věrnou rekonstrukci Bowieho hlasu v jednoduchých oděvech inspirovaných pozdním obdobím Bowieho života. Od písně "Rebel Rebel" po "All the Young Dudes" zahrnuje repertoár  všechny hity a oblíbené skladby, věrně zachovávajíce jejich původní podobu.

Repertoár Distant Bells tvoří více než 70 skladeb skupiny Pink Floyd. Kapela si své publikum získala věrným zvukem „Floydů“ a s večerem legend je od počátku akce neodmyslitelně spojená. Na akci vystoupí doplněná o vokalistky a nabídne průřez celou tvorbou rockových titánů Pink Floyd.

Kde: KC Semilasso, Palackého třída 126, Brno

SMS Ticket