Komorní koncert v kapli sv. Barbory - Hrad Grabštejn

23.8.2024, 18:00 – 19:00

Na závěr prázdnin přinášíme jedinečný hudební zážitek - další z řady komorních koncertů v kapli sv. Barbory

Cena vstupenky: 240 Kč
Komorní koncert v kapli sv. Barbory - Hrad Grabštejn
  • Adresa:
    Hrádek nad Nisou 463 34

23. srpna od 18 hodin v kapli sv. Barbory

Kytarový dějepis

Lubomír Dočkal (klasická kytara)


Lubomír Dočkal

je absolventem Konzervatoře v Praze a Universität für Musik und darstellende Kunst v Rakouském Grazu. Aktuálně se věnuje především výuce nových talentů na ZUŠ v Jablonci nad Nisou v oboru hra na kytaru.

Pro komorní koncert v kapli sv. Barbory na Grabštejně si připravil program s názvem "Kytarový dějepis", ve kterém provází posluchače všemi epochami dějin evropské hudby, krátce hovoří o dobových zvyklostech, autorech či trendech a především hraje hudbu např. od Johna Dowlanda, Gaspara Sanze, Antonia Vivaldiho, Johanna Sebastiana Bacha, Štěpána Raka, Mauro Giulianiho, Milana Zelenky a provází posluchače hudbou Renesance, Baroka, Klasicismu, Romantismu a pro zpestření pořadu na závěr hraje tance z Andalusie, čili Španělské flamenco od Juana Martína.


Program:

...již brzy..

Vstupné:

240Kč jednotné

Místa nejsou číslována. 

 

Rezervace, informace: 

Prodej vstupenek probíhá osobně na pokladně hradu, nebo přes on-line předprodej. Rezervace po telefonu, mailu nevyřizujeme.

Prodej on-line v předprodej:

COLOSSEUM ON-LINE

 

Občerstvení: 

Drobné občerstvení bude možné zakoupit v hradní kavárně v průjezdu hradu. Jídlo a pití není možné vnášet do kaple sv. Barbory. 

 

Upozornění:

Na akci může být pro účely propagace SH Grabštejn pořizován audiovizuální záznam. Fotografie, případně videa budou použita na webu a sociálních sítích hradu.