Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka

16.7.2022, 19:00 – 20:30

Populární televizní show plná rozhovorů se známými osobnostmi vyrazí v polovině června napříč republikou po stopách českých filmových pohádek. Ostřílený publicista Honza Dědek si totiž jako kulisu pro natáčení letních dílů zvolil nádvoří a další přilehlé prostory překrásných českých zámků a hradu, jež si v minulosti vyhlídli filmaři a kde vznikly dnes již kultovní snímky. Fanoušci talkshow se tak mohou těšit na devět zastávek na zámcích Opočno, Sychrov, Kozel, Hluboká, Blatná, Loučeň, Nelahozeves, Litomyšl a hradě Špilberk. A aby byla pohádková atmosféra ještě autentičtější, mezi hosty, které populární moderátor vyzpovídá, se objeví slavní představitelé pohádkových postav.

Cena vstupenky: , , ,  Kč

Diváci se mohou připravit na 100 minut nepřerušené zábavy ve společnosti vždy tří hvězdných hostů a samozřejmě také moderátora, který dokáže navodit bezprostřední a zároveň příjemně uvolněnou atmosféru. Ostatně i díky tomu se pořad Honzy Dědka stal oblíbencem televizního i živého publika a stálicí ve vysílání televize Prima. „Loňské letní turné, během kterého se na nás přišlo podívat na osm tisíc diváků, předčilo veškerá má očekávání. I díky fantastickému publiku jsem si to vloni moc užil a už se nemůžu dočkat, až za dva měsíce vyrazíme na letní scénu znovu,“ říká moderátor, který letos oslavil padesáté narozeniny.

Díly, jež vzniknou v rámci všech devíti zastávek pohádkové šňůry, se posléze také odvysílají na obrazovkách televize Prima. Diváci tak mají možnost nahlédnout do kuchyně televizních tvůrců a poznat, jak vzniká úspěšný pořad v přítomnosti kamer.

Vstupenky jsou exkluzivně k dostání v síti Tickestream. Kapacita je však limitována.

 

Odkaz na předprodej vstupenek najdete zde.