Letní BAZAR BAR 2015

27.6.2015

LÉTO je tady a s ním již po osmé Bazar Bar, podruhé v Era světě, poprvé však v letním vydáním! Čeká na vás jako vždy halda oblečení, šperků, doplňků, obuvi, kosmetiky, tašek a mnohého dalšího.

Mezi nákupy se můžete usadit v kavárně Era světa a okusit sladké i slané dobroty. Bazar Bar nabídne také doprovodný program. Budete se moci nechat nalíčit od profesionálů, užít si venkovních vystoupení a čekají na vás mnohá další překvapení.

Bazar Bar je akcí, která má za cíl nabídnout lidem příjemné prostředí, kam mohou poslední červnovou sobotu vyrazit, a za velmi nízké ceny obnovit svůj šatník o nové, nenošené či nošené kousky oblečení, doplňky, obuv, šperky a mnohé další. Snažíme se umožnit návštěvníkům několikrát do roka obnovit svůj šatník za ceny, které nezabolí.

Čím jsme ale odlišní? Chceme, aby si lidé nakoupili a zároveň se dobře bavili. Možnost nakupovat s kávou v ruce, zakousnout u toho něco dobrého, odskočit si do chill out zóny nebo si užít program, který akci doprovází. To nabízí Bazar Bar!

Myslíme ale také na ty, kteří se chtějí různých módních kousků zbavit. Nabízíme přívětivé podmínky, za kterých se lze účastnit i jako prodejce. Prodávat mohou ale i ti, kteří mají zájem nabídnout výrobky vlastní tvorby.

HLAVNÍ PARTNEŘI:
ERA svět | Trendbook | ŽENY s.r.o.