Auto - Moto - Army burza, Bleší a farmářské trhy na Balonce v Příbrami

4.4.2015, 8:00 – 5.9.2015, 15:00

Jste fandové starých výrobků, které mají svojí historii, kouzlo, cenu a ,,duši“?. Máte rádi kvalitní čerstvé jídlo a suroviny pro jeho přípravu od farmářů z našeho kraje? Jezdíte je hledat po celé ČR i do zahraničí? Již nemusíte! Stačí se dostavit na Balonku v Příbrami.

Myšlenka založit BLEŠÍ a FARMÁŘSKÉ TRHY vznikla začátkem tohoto roku… krátce po té, co jsem se začínal probírat z odchodu mé maminky VĚRKY, která nás opustila 7.12.2014 po dlouhé nemoci, jejíž název nyní možná slýcháte častěji než dříve – RAKOVINA.
První myšlenka byla taková, že chci udělat něco, čím bych mohl pomoci lidem a nejlépe však dětem, které trpí podobnou nemocí. CÍL je tedy vytvořit něco nového, co by generovalo do budoucna zisk, ze kterého bych chtěl pravidelně část věnovat na podporu léčby dětí s touto nemocí.

Mamka měla vždy ráda hezké staré výrobky… sbírala keramické bábovky, hrnečky a další předměty. Často jsem jí tyto výrobky sháněl, abych jí udělal radost. V tu dobu se mi zalíbila možnost nakupovat tyto předměty na burzách a bleších trzích.

Rozhodně tu nakoupíte levněji než ve starožitnictví, můžete smlouvat o ceně nebo jen tak s prodávajícími prohodit pár slov….
Další co měla mamka velice ráda, bylo kvalitní jídlo a suroviny pro jeho přípravu. Perfektně vařila a pekla…

Spojil jsem tyto skutečnosti a rozhodl se zorganizovat BLEŠÍ a FARMÁŘSKÉ TRHY paní VĚRKY zde v Příbrami.

Aktuální informace také na našem fb: https://www.facebook.com/trhypribram