Neviditelná výstava Praha - ojedinělá interaktivní cesta po světě, z něhož zmizelo všechno světlo

9.2.2016 – 9.2.2017, 23:59

Neviditelná výstava je ojedinělá interaktivní cesta po světě, z něhož zmizelo všechno světlo. Můžete si zkusit, jaký je život bez zraku - bez
smyslu, skrze nějž získáváme nejvíce informací. Výstavou vás budou provázet nevidomí nebo slabozrací lidé.

Cena vstupenky: od 150 Kč

Představte si, že jste se ocitli v naprosté tmě. Může vám hodina slepoty otevřít oči? Kromě klasické Neviditelné prohlídky, ve které se řídíte výhradně hmatem, sluchem, čichem a smyslem pro rovnováhu, můžete navštívit třeba také Neviditelnou ochutnávku vína. Pokud máte odvahu strávit více než hodinu v naprosté tmě, zkuste Neviditelnou večeři, při které vyzkoušíte, jak se nevidomí orientují na svém talíři. Z dalších doprovodných programů stojí za zmínku Neviditelná masáž , která je díky nepřítomnosti zrakových vjemů intenzivnější a zbaví Vás všech disbalancí a nahromaděného stresu.

Prohlídky pro děti

Děti si užijí Pohádkovou prohlídku, která je vhodná už pro děti v předškolním věku. Během těchto prohlídek plní malí návštěvníci pohádkové úkoly za pomocí pohádkových hostů. Na konci prohlídky čeká skupinku malé pohoštění a každá malá princezna a malý princ dostane dárek. Pro ty, kteří už u nás jednou byli a seznámili se se světem bez světla, nabízíme Prohlídky pro pokročilé – na této prohlídce čekají návštěvníky různé úkoly z každodenního života. 90 minut zábavy a poznávání lze objednat za cenu klasické prohlídky.

Otevírací doba

pondělí – pátek: 12.00-20.00
sobota – neděle a svátky: 10.00-20.00