Garfield se ztratil v Centru Černý Most. Pomozte ho chytit a vyrazte na premiéru nového filmu. Interaktivní hra o hodnotné ceny potrvá celý květen

1.5.2024 – 31.5.2024, 23:59

Kdo by neznal zábavného a možná trochu lenivého kocoura Garfielda. Teď se kočičí mistr odpočinku vydává na vzrušující dobrodružství ve svém novém filmu. Exkluzivní premiéra se uskuteční 14. května 2024 v kině CineStar v Centru Černý Most. O lístky a další hodnotné ceny si návštěvníci mohou zasoutěžit v interaktivní hře Chyť Garfielda, která v Centru potrvá celý květen.

Garfield se ztratil v Centru Černý Most. Pomozte ho chytit a vyrazte na premiéru nového filmu. Interaktivní hra o hodnotné ceny potrvá celý květen
  • Adresa:
    Chlumecká 765/6,
    Praha 9 - Černý Most, 198 19

Návštěvníci, kteří během měsíce května navštíví Centrum Černý Most, si mohou své nákupy trochu zpestřit, a ještě vyhrát hodnotné ceny. Celý měsíc zde bude totiž probíhat interaktivní hra Chyť Garfielda, kterou si užijí malí i velcí hráči. Všichni soutěžící mohou vyhrát Garfieldovy dárky nebo lístky do kina. Exkluzivní premiéra Garfieldova nového filmového dobrodružství se uskuteční 14. května v kině Cinestar v Centru Černý Most.

A co je k hraní hry potřeba? Pouze mobilní telefon, kterým soutěžící naskenuje QR kód, a hra může začít! V Centru najdou návštěvníci deset stanovišť. Na každém stanovišti se načte otázka, kterou musí správně zodpovědět. Vyhrává každý, kdo projde všechna stanoviště a splní úkoly. Cenu za účast a diplom dostane každý hráč, na konci každého týdne pak proběhne navíc extra slosování o hodnotné ceny. Ty si mohou hráči vyzvednout na Click & Service v Centru Černý Most.

Do hry se mohou zapojit všichni návštěvníci, ale ceny získají jen členové Clubu Černý Most. Jednoduchou registraci lze provést ZDE. Pro vyzvednutí výhry je potřeba při registraci vyplnit e-mailovou adresu.

Více informací na www.westfield.com/czech-republic/centrumcernymost/chyt-garfielda.