Hokej s Patem a Matem

20.4.2024, 11:00 – 21.4.2024, 18:00

Přijďte si s dětmi užít hokej s Patem a Matem! První sportovní akce s Patem a Matem bude patřit jednomu z nejoblíbenějších sportů - hokeji. S roztomilou dvojkou nešiků si děti užijí hlavně legraci a hokej si vyzkoušejí pod dohledem opravdových profesionálů. Těšit se mohou i na soutěže a hry, ukázky kroužků z okolí, nafukovací hřiště a malé dárky. Pro prvních 50 účastníků máme navíc s apkou Moje Harfa dárek zdarma. Vrcholem víkendu bude autogramiáda českých hokejových legend!

Hokej s Patem a Matem
  • Adresa:
    Českomoravská 2420/15a
    Praha 9 190 93

Tak vyžeňte děti od televize a mobilů a vezměte je k nám na čerstvý vzduch. Aktivní víkend plný pohybu a zábavy s Patem a Matem se jim bude líbit! A kdo ví. Třeba si hokej zamilují tak, že se mu začnou věnovat naplno. Kromě sportování na vás čeká i báječný relax u našich stánků s dobrotami a drinky.

Zlatým hřebem víkendu nabitého hokejem a zábavou bude nedělní autogramiáda hokejových legend Jiřího Hrdiny, Jiřího Tlustého, Davida Výborného a zlatého hocha z Nagana Martina Procházky. Uvidíme se 20. a 21. 4. na střeše Harfy.

Více na: https://www.galerieharfa.cz/akce-v-centru/hokej-s-patem-a-matem