Launchpad expo 2024 - PVA expo Letňany

25.6.2024 – 26.6.2024, 23:59

Výstava a konference, která propojuje startupy v oblasti vesmírných technologií s investičními příležitostmi.

Launchpad expo 2024 - PVA expo Letňany
  • Adresa:
    Beranových 667 667
    Praha 9 199 00

Launchpad Expo je výstava a konference, která mění pravidla hry a propojuje startupy v oblasti vesmírných technologií s investičními příležitostmi.

VELETRH
Současná situace je taková, že startupy v oblasti vesmírných technologií, které usilují o investice, jsou nuceny cestovat po celém světě a vystavovat a prezentovat se na různých místech, a to s velkými náklady, aby snad zapůsobily na potenciální investory.

Veletrh Launchpad Expo tento model obrátí a jako vystavovatelé se představí investoři a podpůrná zařízení, což startupům umožní přístup ke všem jejich cílům na jednom místě během dvou dnů. 

Stejně tak rizikové fondy a fondy rizikového kapitálu prohledávají celý svět a hledají investiční příležitosti a další investory. Veletrh Launchpad Expo jim poskytne největší zásobu současných i budoucích talentů v oblasti vesmíru na jednom místě a připravený přísun nových investorů. 

 

KONFERENCE
Porozumět technologii je jedna věc, ale porozumět investiční komunitě může být věc druhá. Cílem konference Launchpad je připravit startupy související s vesmírem na to, aby se do nich dalo investovat. Součástí výstavy bude konferenční pódium v hale s dvoudenním programem.