Přehrady FEST 2024 znovu rozezní veselské pískovny. Známe termín i hlavní hvězdy!

LIMITOVANÁ EDICE I PRVNÍ VLNA VSTUPENEK JE VYPRODANÁ. Přehrady vstupují do druhé cenové kategorie a pořadatelé upozorňují, že každá další vlna bude dražší. Naplánuj si srpnový víkend na PŘEHRADY FESTU VČAS!

Cena vstupenky: od 300,- Kč
Přehrady FEST 2024 znovu rozezní veselské pískovny. Známe termín i hlavní hvězdy!
  • Adresa:
    Veselí nad Lužnicí, 391 81

Ačkoliv to není zase tak dávno, co dozněly poslední tóny na písečných plážích u Veselí nad Lužnicí, program dalšího, již sedmého, ročníku populárních rodinných festivalů se už chystá. A jedno je jisté - rok 2024 bude znovu pořádně našlapaný. K břehům veselských pískoven na Třeboňsku totiž přiveze 10. srpna své největší hity DIVOKEJ BILL, vystoupí stálice festivalu JELEN a dále uvidíte kapely UDG, POLETÍME? nebo POKÁČE a SOFIANA MEDJMEDJE.

Sedmý ročník Přehrady FESTu ani letos nevynechá při své srpnové spanilé jízdě zastávku poblíž jihočeského Veselí nad Lužnicí. Areál tamních pískoven se již dvakrát osvědčil a pořadatelé znovu doufají v přízeň fanoušků.

„Letošní Přehrady byly extrémní, v tom nejlepším slova smyslu. Ve Veselí vyšlo počasí, celý festival byl zalitý letním sluncem. Byla to čirá radost. Lidé nám píšou s díky za skvělou akci, a to je pro nás ta největší odměna. Není na co čekat, program známe a pouštíme do oběhu vstupenky v duchu hesla „čím dřív, tím levněji”,” říká jeden z pořadatelů akce Jaroslav Šafarik.

Bohatý doprovodný program pro celé rodiny s maskoty Pigym a Lili je už tradiční součástí Přehrady FESTu, a bude tomu tak v i roce 2024. V pískovnách bude kromě hudebního programu samozřejmě možnost koupání, bude možné brázdit vodní plochu na oblíbených paddleboardech nebo lodičkách. Připraveny budou i stánky či relaxační zóny partnerů festivalu.

Sledujte náš web i sítě, ať vám nic neuplave!

Předprodej vstupenek: https://xticket.cz/turne/31-prehrady-fest

Více na www.prehradyfest.cz

FB: @prehradyfest

IG: @prehrady_fest