Jóga v denním životě - cvičení pro dospělé v KC Průhon

4.9.2023, 19:00 – 24.6.2024, 20:30

Jóga v denním životě je osvědčený systém zahrnující většinu klasických jógových cvičení a technik seřazených stupňovitě od snadných k obtížnějším tak, aby byly přístupné všem lidem. Tematické soubory byly z toho komplexního systému vybrány na základě dlouhodobých praktických zkušeností lektorů a ve spolupráci s odborníky z oblasti zdravotnictví.

Cena vstupenky: za pololetí 1900 Kč
Jóga v denním životě - cvičení pro dospělé v KC Průhon
  • Adresa:
    Socháňova 1220/27
    Praha 6 - Řepy 163 00

Celostní systém, který se nezaměřuje pouze na fyzické tělo, ale ve stejné míře i na mentální a duchovní zdraví. Pravidelné a poctivé cvičení přináší vylepšení zdravotního stavu a vitalitu, fyzickou a mentální vyrovnanost, sebedůvěru, posílení schopnosti koncentrace, osvobození se od škodlivých návyků a klid mysli. Systém umožňuje cvičit jógu všem lidem bez ohledu na jejich věk, zdravotní stav, vzdělání, zaměstnání, kulturu či náboženství. Je to osmidílná cesta, která obsahuje tělesné, dechové, relaxační, meditační a základní očistné techniky i mantry.

Náplní tohoto kurzu je 1. a 2., případně 3.díl systému Jóga v denním životě. 

S sebou potřebujete: volný cvičební úbor, nejlépe s dlouhými rukávy a nohavicemi, ponožky, deku nebo velký šátek na přikrytí, karimatku (omezený počet je k zapůjčení na místě). K dispozici je šatna s uzamykatelnými skřínkami. 

 Nepřehlédněte!
Příspěvek od zdravotní pojišťovny.
Je určen na vybrané pravidelné pohybové aktivity. Čerpání je možné po předložení účetního dokladu a dokladu o platbě. Pro tyto účely Vám bude na požádání vystavena faktura, kterou lze uhradit buď bankovním převodem nebo hotově v kanceláři č. 2. K vystavení faktury je třeba jméno, příjmení, trvalé bydliště a datum narození pojištěnce. Pokud jsou pojištěnec a plátce různé osoby, tak kromě data narození stejné údaje i o plátci faktury.
Pozdější vystavení faktury k již proběhlé platbě není možné! 

Příspěvek od zaměstnavatele. 
Bývá poskytován na okruh aktivit stanovený zaměstnavatelem a na základě faktury. K jejímu vystavení jsou třeba úplné a přesné údaje o plátci (název, sídlo, IČO, DIČ), případně další podle požadavku plátce (osobní číslo zaměstnance apod.).  

počet žáků: skupinová výuka
rozsah a frekvence: 1x týdně 1 lekce = 90 minut
den a hodina: mírně až středně pokročilí pondělí 19.00 - 20.30
cena kurzu: 1 900 Kč za pololetí (I. = září 2023 - leden 2024, II. = únor - červen 2024)
volná místa
místo konání: KC Průhon