Jóga integrální - cvičení pro dospělé v KC Průhon

6.9.2023, 18:30 – 26.6.2024, 20:00

Integrální jóga je sestava určitých tradičních metod používaných tak,aby se harmonicky rozvíjela každá složka lidské bytosti. Svým pojetím se tento komplexní systém řadí mezi klasické, tradiční styly jógy. Integrální jóga je souhrnem různorodých cest a prostředků, spojuje různé druhy jógy, asány, pranajámu, relaxace, zpěv manter, koncetrace, meditace.

Cena vstupenky: za pololetí 1900 Kč
Jóga integrální - cvičení pro dospělé v KC Průhon
  • Adresa:
    Socháňova 1220/27
    Praha 6 - Řepy 163 00

Systém vychází ze školy jógy Dr. Bartoňové.

S sebou potřebujete: pohodlný cvičební úbor, ponožky, lehkou deku nebo velký šátek na přikrytí, karimatku (omezený počet je k zapůjčení na místě). 

Integrální jóga probíhá na pracovišti KC Průhon na adrese Jiránkova 1135/6, Praha 6 - Řepy. Vstup je vedle vchodu do domu (naproti dětskému hřišti).

Nepřehlédněte!
Příspěvek od zdravotní pojišťovny.
Je určen na vybrané pravidelné pohybové aktivity. Čerpání je možné po předložení účetního dokladu a dokladu o platbě. Pro tyto účely Vám bude na požádání vystavena faktura, kterou lze uhradit buď bankovním převodem nebo hotově v kanceláři č. 2. K vystavení faktury je třeba jméno, příjmení, trvalé bydliště a datum narození pojištěnce. Pokud jsou pojištěnec a plátce různé osoby, tak kromě data narození stejné údaje i o plátci faktury.
Pozdější vystavení faktury k již proběhlé platbě není možné! 

Příspěvek od zaměstnavatele. 
Bývá poskytován na okruh aktivit stanovený zaměstnavatelem a na základě faktury. K jejímu vystavení jsou třeba úplné a přesné údaje o plátci (název, sídlo, IČO, DIČ), případně další podle požadavku plátce (osobní číslo zaměstnance apod.).  

počet žáků:  skupinová výuka
rozsah a frekvence: 1x týdně 1 lekce = 90 minut
den a hodina: středa 18:30 - 20:00
cena kurzu: 1 900 Kč za pololetí (I. září 2023 - leden 2024, II. únor - červen 2024)
volná místa
místo konání: KC Průhon