DUBEN V PEŠTI & První - Poslední & PIKI & Řeka

5.6.2023, 21:00 – 23:00

Multižánrový večer ve Vagonu

Cena vstupenky: 180,- Kč

První - Poslední

kapela přijde s albem MURAKAMI:
Zpráva o příběhu, co se neměl stát. Dlouhá černobílá story, kterou pomalu vyprávíme písničku za písničkou. Smyčce, piána, samply a tma. Věnováno všem, kdo se museli jeden druhému ztratit.

Duben v Pešti

Při pokusu charakterizovat produkci darkpopové postlegendy Duben v Pešti nabízí se jediné slovo - samota. Takto kapela označila v loňském i předloňském roce sama sebe a vy můžete posoudit, zda housle jsou rok od roku trýznivější, elektrická kytara hysteričtější, basa melodičtější, španěla folkovější, bicí neurotičtější, vokály hypnotičtější a sály prázdnější. Kam dojdeš, Dubne v Pešti?

PIKI

PIKI is a Prague based project of four musicians. The story starts with the songs Petr wrote and decided to get them onto the stage. PIKI started around 2018 and the lineup was complete at the end of 2019.
Drummer Martin was soon joined by Olda on bass guitar in September 2019. Mirek joined the band in November as a guitarist. And that's it: Petr - singing guitarist, Martin on drums, Olda on bass guitar and Mirek on guitars.
The first gig took place in Prague club Potrvá in February 2020.

Řeka

Barvy slov, motivy v kruzích, pocity a vůně. Roční období. Podzim je silný stejně jako předjaří. Mlha a vítr. Hřebeny hor. Vodní hladina, řeka. A lidé. Sejdou se. Jsou. Cesta. Okamžik. Nic víc.