Země Keltů zve na Medokvas

19.8.2023, 10:00 – 18:00

Přijměte pozvání Keltů na oslavu medových výrobků a nápojů. V sobotu 19. srpna se v keltském skanzenu v Nasavrkách uskuteční akce Medokvas, která slibuje zážitek plný medových pochoutek za doprovodu folkového koncertu.

Během této slavnosti se návštěvníci ponoří do fascinujícího světa včel a objeví, jak významné jsou pro naši přírodu. Ať už jste včelařským nadšencem nebo jen milovníkem lahodného medu, na Medokvasu si přijdete na své. Ochutnáte poctivý domácí med a vyzkoušíte několik druhů medovin, které vás překvapí svou rozmanitostí. Těšit se můžete na oblíbené tradiční chutě i netradiční kombinace, které vás nadchnou.

Svátek medu je určen pro jednotlivce i rodiny s dětmi. Pro malé tvůrce jsou připraveny dílničky, kde si mohou například vyrobit vlastní svíčku z včelího vosku a odnést si ji na památku domů. V pozdní odpoledne přijdou na řadu kapely Ořešák a Blondýna, které přinesou skvělou folkovou atmosféru.

Celá akce se odehrává v nádherném prostředí keltského skanzenu, který je svým zaměřením největší ve střední Evropě. Takže ať už vás přitahuje svět včel nebo toužíte po sladkých zážitcích, Medokvas je tím pravým místem, kam vyrazit.

Oslava začíná v 10:00 a hudební koncerty od 17:00 hodin. Pojďte si pochutnat, odpočinout a užít si skvělou atmosféru Medokvasu.

Více na www.zemekeltu.cz a na https://www.facebook.com/events/204231685823730

Foto: ©Jaromír Zajda Zajíček (FotoZajda.cz)