Kompletní předporodní příprava s Hypnoporodem Jemného Zrození: Centrum Světozor, Brno

28.1.2023, 9:00 – 18:00

Absolvováním kurzu získáte podrobnou kompletní přípravu na porod pro sebe i partnera. Tento dvoudenní kurz je určený párům i samotným ženám. Kromě obecné přípravy na porod jsou součástí kurzu i hypnoporodní techniky, které vám pomocí relaxací, vizualizací, afirmací a dýchacích technik pomůžou při porodu zůstat v klidu a uvolnění.

Hypnoporod je jakýkoli porod od domácího, přes přirozený v porodnici a medicínský třeba s epiduralem až po porod císařským řezem. Jak je to možné? Jednoduše. Hypnoporod je prostě porod, při kterém si po přípravě v těhotenství umíte v různém rozsahu zpříjemnit a zjednodušit úplně jakýkoli porod. A k tomuto zpříjemnění používáte hypnoporodní techniky. A ty jsou velmi jednoduché. Rozsah použití hypnoporodu je jen a jen na vás, okolnostech porodu, vašich přáních, názorech atd. Neexistuje jedna jediná podoba hypnoporodu. Není to něco v čem můžete selhat, protože neexistuje správný hypnoporod. Existuje jen váš konkrétní porod, který si můžete tak, jak budete chtít a jak se vám to bude dařit, zpříjemnit hypnoporodními technikami.
 
Ideální čas na navštívení kurzu je mezi 16. a 34. týdnem těhotenství. Čím dříve, tím lépe. Budete mít alespoň dost času si vše promyslet a praktikovat hypnoporodní techniky. Možná si budete chtít najít dulu nebo svou vlastní porodní asistentku…přijďte tedy co nejdříve. Ale přijít můžete i na poslední chvíli pro ujasnění vašich představ o porodu a relaxaci před ním.
 
Co si z kurzu odnesete?
* Nezávislé informace o porodu a všem, co s ním souvisí,
* přehledně zpracované tištěné materiály,
* 12 exkluzivních MP3 nahrávek pro praktikování a nacvičování relaxačních a vizualizačních technik,
* trvalou podporu na telefonu nebo e-mailu až do narození miminka,
* osobní účet klienta na našich stránkách obsahující doplňkové informace a tipy,
* speciální klientské slevy na produkty z eshopu a další vzdělávací webináře,
* bonusový dárek.
 
 
Rodinu je ústředním prvkem celého procesu porodu. Chceme vás povzbudit, abyste spolu s partnerem přišli na oba dny kurzu. Nejenže se naladíte na stejnou vlnu, ale získáte velmi cenné informace a také partner zjistí, jaké to je si pořádně zarelaxovat. Bude to i pro něj v průběhu porodu velmi přínosná zkušenost.
Přijďte v doprovodu svého partnera nebo toho, kdo s vámi bude při narození miminka.
V případě, že přijdete sama, bude s vámi lektorka v průběhu kurzu spolupracovat a podporovat vás.
 
Jak se na kurz přihlásit?
Klikněte na: https://jemnezrozeni.cz/termin/20968/ . Po vyplnění přihlášky a registrace do našeho systému vám přijde potvrzovací email. Ve svém přihlášení naleznete další množství informací a bonusů. Po kurzu zde naleznete také nahrávky ke stažení.
 
Kde: Centrum Světozor, Vojanova 1602/1, Brno