Ben Cristovao se chystá pokořit O2 arenu potřetí

10.11.2023, 19:00 – 22:00

Během úspěšného dvouapůlhodinového koncertu v říjnu 2022 Ben předváděl akrobatické kousky nad hlavami lidí, kráčel kolem nich na obřím pohyblivém plechovém lvovi a přivítal hned několik hostů. Na podiu se vystřídali například Rytmus, Mike Spirit, Ego, Calin, Adam Mišík i Mirai Navrátil. Čím Ben překvapí v roce 2023?

Cena vstupenky: 990-1990 Kč

Příští koncert v O2 areně Ben odehraje 10. listopadu 2023. Hosty, kteří budou součástí budoucí show, zatím nechce Ben prozrazovat: "Věřím, že jsem v tomto ohledu hodně pečlivý a myslím, že zase překvapím," slibuje. 
 
Kromě propracované show měl koncert ještě ekologický přesah. Ben dopředu avizoval, že bude na veřejných patrech k dostání pestrá nabídka rostlinných alternativ oblíbených fastfoodových pochoutek. K dostání byl upcyklovaný merchandise, spotřebovaná elektřina byla "zelená" - tedy se zárukou původu z obnovitelných zdrojů. Zelený charakter koncertu podtrhla spolupráce s bikesharingovou společností, díky které mohli Benovi fanoušci sdílená kola využít zdarma. "Ukázali jsme, že se dá spousta věcí dělat lépe a rádi to v tomto směru potáhneme dopředu," dodává k aktivitám Ben. Už teď je jisté, že se bude opět snažit se svým týmem pojmout produkci koncertu tak, aby byla maximálně ohleduplná vůči dopadu na životní prostřední. S tím bude souviset i optimalizace vyprodukovaných emisí.