21. Rakouský ples – elegance, skvělá zábava a jedinečná atmosféra vídeňských plesů

20.1.2023, 20:00 – 21:00

Rakouský ples se každoročně koná v reprezentačních prostorách paláce Žofín a je považován za vrchol pražské plesové sezóny. Je tradičním místem setkávání mnoha osobností z oblasti politiky, z podnikatelské i kulturní sféry a neméně atraktivní je i pro mladé tanečníky.

Cena vstupenky: od 300,- Kč

Rakouský ples navazuje na věhlasnou tradici vídeňských plesů a do Prahy každoročně přináší kousek vídeňské plesové atmosféry. Jsou při něm dodržovány vídeňské plesové tradice, jakými je velkolepé slavnostní zahájení včetně předtančení mladých párů, zahájení tance tradiční výzvou „Alles Walzer!“ anebo půlnoční čtverylka vedená vídeňským tančením mistrem. Samozřejmostí je i malý dárek pro každou dámu, tradiční „Damenspende“.

Hvězdami příštího Rakouského plesu budou skvělá česká zpěvačka, herečka a držitelka Thalie MONIKA ABSOLONOVÁ a český synatra JAN SMIGMATOR.

Na 21. Rakouském plese dále vystoupí

  • ČNSO (Český národní symfonický orchestr)
  • Orchestr Josefa Hlavsy
  • Vídeňský taneční mistr Michael Hysek
  • DJ Adam Nedvídek
  • Pianista Mário Bihári

Překrásné valčíkové melodie až do brzých ranních hodin, velkolepé slavnostní zahájení, půlnoční čtverylka pod vedením vídeňského tanečního mistra, vídeňské speciality, sklenka šampaňského a tapas v Taittinger Champagne lounge anebo lahodné koktejly ve Wiener Café baru, na to vše se můžete těšit. Moderní rytmy Vás pak roztančí na diskotéce v Malém sále.

...a chybět nebudou ani úžasní "taxi" tanečníci, kteří umožní Vašemu partnerovi krátký oddech.

REZERVACE VSTUPENEK

Těšíme se na shledanou v pátek 20. ledna 2023 od 20:00!