George Ezra - Sportovní hala FORTUNA

21.2.2023, 19:00 – 23:00

Držitel ceny BRIT Award a multiplatinový hudebník George Ezra se po téměř čtyřech letech vrátí do Prahy v rámci turné k novému albu Gold Rush Kid, které vychází 10. června 2022. Předzvěstí dlouho očekávaného alba je čerstvý singl Green Green Grass, který ihned po vydání zamířil na přední místa britského žebříčku.

Cena vstupenky: 1158 Kč
Singl Green Green Grass vychází po prvním euforickém singlu Anyone For You, který se dostal až na první místo v UK radio chart. „Další neukojitelná hitovka“, popsal singl The Guardian. „Slaďounká popová pecka, která jeho úspěch vykopne ještě výš“, hodnotí DYI a The Times přidaly: „Refrén pro zpěvy publika v halách ohlašuje klasického Ezru“. O velkém úspěchu singlu svědčí i momentálně třetí místo v UK radio chart.
 
Green Green Grass je neodolatelně veselá písnička o těch nejlepších věcech, i když se dějí věci nejhorší: „Zelená zelená tráva, modré modré nebe, radím vám udělat mejdan v ten den, kdy vydechnu naposled.“
„Kluk zlaté horečky? To jsem já,“ říká George o názvu nového dvanáctipísničkového alba Gold Rush Kid, které spatří světlo světa už 10. června.
 
Po svých dvou veleúspěšných albech – Wanted On Voyage (2014) a Staying At Tamara’s (2018), která obě dosáhla na špičku žebříčků v Británii a celosvětově prodala miliony nosičů, nastal čas vrátit se k „srdci a krbu“ a složit v Londýně album produkované společně s dlouhodobým spolupracovníkem Joelem Pottem.
 
Spolu s oznámením turné George navázal partnerství s YouTube Music, aby se stal jejich Partnerem pro udržitelnost pro rok 2022. V rámci partnerství podpořili The National Trust, který se snaží zabránit ničení přírody a snížit dopady změny klimatu sázením stromů a obnovou krajiny. V rámci partnerství bude vysazeno 17 000 stromů po celé Velké Británii.
 
Vstupenky v prodeji od pátku 20. 5. 10:00 na GoOut.cz a v síti Ticketportal:
STÁNÍ 1090 Kč + poplatky
SEZENÍ 1290 Kč + poplatky
 
V prodeji bude i limitovaná edice VIP vstupenek. VIP vstupenka obsahuje:
- vstupenka na sezení na prémiových místech
- exkluzivní VIP plakát podepsaný Georgem Ezrou
- památeční VIP laminát se šňůrkou