Prázdniny v Apartmánech U Aloise v srdci Dolní Moravy. Daleko od ruchu, ale blízko k zážitkům!

1.7.2022 – 31.8.2022, 23:59

Říká se, že dům bez lidí je jako zvon bez srdce. A že žádný dům není tak malý, aby nepojal mnoho přátel. Tak přijeďte odpočívat, užívat zážitků a objevovat spolu s námi.

Horské apartmány pro rodiny s dětmi, skupiny přátel, sportovců a kolegů: užívejte ve dne společně a večer v soukromí jednotlivých samostatných ložnic v každém ročníku (apartmánu).
 
Párům usteleme v zahradách Františka Kinského: pod korunami dvou set letého platanu, v louce či v zahradě plné květin. „Okna“ do zahrad majitele apartmánů pro vás na velká plátna vyfotil Zdeněk Fabiánek.
 
Dětem usteleme u mamuta: v barevných a prostorných ložnicích, v nichž původní starou školu připomíná dřevěné počítadlo.
 
Zážitky s Aloisem: postavička sv. Aloise, turisty s batůžkem a andělskými křidýlky, který pochází z autorské díly Šité drobnosti Terezy Fabiánkové, vás čeká v každém ročníku (apartmánu). Alois se těší na zážitky s vámi. Vezměte ho na výlet, výšlap, na bobovou dráhu, Stezku v oblacích či nově otevřená Sky Bridge -721. Posílejte nám vaše snímky a sdílejte je s užitím hasthagu #apartmányuAloise nebo #saloisemnacestách na sociálních sítích. Nezapomeňte však, že našemu Aloisovi je nejlépe na horách. Při odjezdu mu zamávejte a ponechejte ho, prosím, v pokoji v místě, kde na vás čekal, aby mohl přivítat další návštěvníky. Děkujeme.
 
Myslíme i na nejmenší: nejmenším hostům připravíme dětskou postýlku, stoličku i pomůcky na koupání.
 
Relaxujte s výhledem na empírový kostel sv. Aloise: u venkovního posezení s grilem, ohništěm a dětským pískovištěm je pro vás připraveno dřevo na zátop i vidlice na opékání.
 
Piknik: piknikové koše a podnosy k venkovnímu posezení naleznete v každé ze čtyř plně vybavených kuchyní.
 
Espresso i capuccino přímo ve vaší kuchyni: připravíte svépomocí při užití našich kávovarů značky Dolce Gusto.
 
Gastronomie: v plně vybavených kuchyních s obvyklými spotřebiči a nádobím si kdykoli připravíte nejen pokrmy podle svých chutí a zvyklostí. Pár kroků to máte do prodejny potravin. Při procházce Dolní Moravou natrefíte na řadu nových i tradičních restaurací s pestrou nabídkou pokrmů, nápojů i místních specialit.
 
Parkování: vaše vozy zaparkujete na parkovišti vyhrazeném pro klienty penzionu v těsné blízkosti apartmánové vily. Vaše kola zaparkujte v uzamykatelné monitorované garáži. Lyže a běžky uložíte do speciálních skříní a outdoorové oblečení do vyhřívaných skříních v chodbách uvnitř apartmánů.
 
Pračka a sušička: je pro vás připravena ve společných prostorách ve spodní části haly. (Žehlička a žehlící prkno pouze na vyžádání a po předchozí dohodě).
 
Společenské hry: naleznete u posezení v horním patře haly.
 
Dolní Morava je tím pravým místem pro dovolenou: horský resort pod vrcholem Králického Sněžníku je jednou z nejatraktivnějších horských destinací v Česku. Unikátní areál se dvěma čtyřsedačkovými lanovkami, vleky, Stezkou v oblacích, nejdelším visutým mostem pro pěší na světě, nejdelší bobovou dráhou ve střední Evropě a famózním Trail parkem patří mezi nejvyhledávanější místa v ČR. Dětské návštěvníky nejvíce potěší Mamutíkovy zážitkové parky v čele s Obřím mamutem a spoustou dalších atrakcí.

4 plně vybavené apartmány
Ideální pro rodiny i skupiny přátel
Venkovní gril a posezení
Bezplatný wifi internet
Parkování přímo u apartmánů
Turistické i cyklo trasy v okolí
Krytá úschovna pro kola
Samoobslužný check-in

Více na apartmanyualoise.cz