Poletíme? - Ledárny Open Air

23.8.2022, 17:00 – 18:00

Banjo punk a turbošansón. Po třetí písničce zjistíte, že je milujete celý život. Poletíme? umí odlehčenou formou vyprávět o složitých a smutných věcech tak, že jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika. I vy se budete smát, výskat, tančit nebo vám přeběhne mráz po zádech, když v písni pojmenují váš problém. Vtipné, poetické a přímočaré texty jsou jejich devízou!

Poletíme?
23. 8. 2022 doors 17:00

Ledárny Braník, Praha
 
Vstupenky v předprodeji za 430 Kč pořídíte na ledarnyopenair.cz a GoOut.cz.
Vstupenky online: https://ledarnyopenair.cz/program/poletime-3/
Banjo punk a turbošansón. Po třetí písničce zjistíte, že je milujete celý život. Poletíme? umí odlehčenou formou vyprávět o složitých a smutných věcech tak, že jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika. I vy se budete smát, výskat, tančit nebo vám přeběhne mráz po zádech, když v písni pojmenují váš problém. Vtipné, poetické a přímočaré texty jsou jejich devízou!
Koncertní areál pro Ledárny Open Air najdete hned vedle historické budovy Branických ledáren. Kromě skvělých koncertů si užijete i pohodovou letní atmosféru a bohatý výběr jídla a pití.