MINT Market - Vánoce v Praze

18.12.2021, 9:00 – 19.12.2021, 17:00

Vánoční MINT Market v Praze o víkendu 18. a 19. prosince představí více než sto tvůrců a designérů u kterých budete moci vyřešit dárky pod stromeček na poslední chvíli, odměnit se po náročných vánočních přípravách a nebo si zkrátka jen užít pohodový adventní čas se svými blízkými!

Těšte se na pestrou nabídku s láskou šitých kabelek, ručně vyráběných šperků, bio kosmetiku, originální papírenské zboží a mnoho dalšího. Na čerstvém vzduchu a u hlavní brány Pražské tržnice budete moci podpořit malé české značky a kreativce, kteří to potřebují teď víc než kdy dřív.
 
Na předvánočním MINT Market Praha ZIMA chceme spolu s vámi rozdávat radost. Proto jsme se rozhodli pro spolupráci s Šatník - pro rodiny samoživitelů Nory Fridrichové, který sídlí přímo v Pražské tržnici.
 
U stánku Já na tom dělám můžete vyrobit sobě nebo někomu ze svých blízkých (třeba rovnou pod stromeček) recyklovanou peněženku ze staré audiokazety, zrcadlo z tenisové rakety nebo třeba blok z disket.
 

MINT Market je trh se svěží módou, šperky, designem a delikatesami! Tak přijďte ochutnat.

Vstup na MINT je jako vždy zdarma a čtyřnohé miláčky rádi přivítáme. Celý areál je bezbariérový.

Jak můžete pomoct?

 
Oblečení, hračky, kosmetiku, zkrátka cokoliv, co chcete darovat, zabalíte do balíčku tak, aby vypadal, jako by ho právě přinesl Ježíšek a označíte, ať najde co nejvhodnější příjemce (např. "kluk, 3 roky" nebo "maminka/tatínek"). Váš balíček se tak dostane přímo k registrovaným samoživitelům a jejich dětem. Dárky můžete odevzdávat přímo organizátorům Šatníku u vánočního stromku na MINTu.
 
U stánku značky Art&Deco by TSD se budete moci zúčastnit workshopu Zdobení svíček voskovými pláty a malování na svíčky. Zkušená lektorka vám vše vysvětlí a ukáže, takže to zvládne opravdu každý už od útlého věku (cca od 3 let). Workshop je zpoplatněn cenou za materiál na svíčku a účastník si ji odnese domů jako milý dárek pro své blízké.
 
Pojďme společně udělat radost těm, kteří neměli takové štěstí.
 

OTEVÍRACÍ DOBA

SO 9.00 - 17.00
NE 9.00 - 17.00