VYSÍLÁ RÁDIO KAŠPAR

1.5.2021 – 31.8.2021, 23:59

Žádné zprávy o covidu, dopravě a počasí – jen dobrá muzika a zajímaví hosté. A samozřejmě vaše otázky a naše odpovědi. A ač to měla být časově ohraničená aktivita, nečekané se stalo skutečností, vysílá se stále.

VYSÍLÁ RÁDIO KAŠPAR
  • Adresa:
    Celetná 595/17
    Praha 1 11000

A to živě od pondělí do neděle a navíc máme skvělý archív, kde naleznete záznamy všech vysílání pro ty, kteří přes den nemají čas nebo poslouchat v práci jednoduše nemohou. Mimo vysílací časy jede mix hudby bez moderátorů.

Každý moderátor má k dispozici dvouhodinový vysílací blok. Styl či tvář každého bloku má moderátor zcela ve svých rukách. Základem by měla být osobitost každého z nás, chuť si hrát s tím formátem, být v tom svobodný a pak je šance, že to zaujme a bude mít celé smysl, říká Jan Zadražil, který je jedním z moderátorů.

Hosty si zve každý moderátor podle svého vkusu a také podle toho, co ho zajímá a o co se chce s posluchači podělit. Výčet jmen je tedy velmi různorodý, od známých tváří po ty úplně neznámé...

Od začátku se jistě nabízí otázka, proč to celé děláme a na tu zná nejlepší odpověď náš principál Jakub Špalek, který je iniciátor a producent projektu: „Smysl, vtip a důvod Rádia Kašpar – máme volno, energii a rádio by mohlo plnit některé naše sny, na které nám normálně nezbývá čas. Navíc jsou lidi unavení z komunikace u sebe doma, z home officů a ze zpráv.“

Rádio Kašpar, čirá radost!

www.radiokaspar.cz