Webinář: Jak úspěšně kandidovat v komunálních volbách 2026

20.5.2024, 18:00 – 23:59

Tříhodinový webinář zkušeného politického marketéra Svatopluka Bartíka:

Cena vstupenky: 1 900 Kč

Kdo se chystá kandidovat v roce 2026 do městského či obecního zastupitelstva, má nejvyšší čas začít promýšlet strategii, budovat síť příznivců a dostávat se do povědomí spoluobčanů. Ukážu vám, jak na to – čistě prakticky s orientací na váš co nejlepší volební výsledek.

Účastník kurzu obdrží zdarma skripta shrnující vše podstatné z kurzu. Navíc má každý absolvent u mne zdarma jednu hodinu konzultace zdarma, kterou lze čerpat i nadvakrát e-mailem či telefonicky, přes Skype či Zoom, případně i na osobní schůzce (naplánované po předchozí domluvě v Praze či v Brně). 

Tříhodinový blok je rozdělen na dva bloky s cca desetiminutovou přestávkou. V první části se věnuji spíše právním a organizačním záležitostem podání a sestavení kandidátky a vlastního programu. V druhé části se zaměřujeme už jen na samotnou kampaň, její hlavní zásady, hlouběji rozvedeme několik stručně zmíněných teorií a řešíme hlavně praktickou podobu kampaně. Kurz je vhodný pro kandidáty jak v malých obcích, tak velkých aglomerací, zmiňuji širší škálu nástrojů vhodných pro všechny typy kandidátek (stranické, nezávislé). Po škončení školení mívám většinou pár desítek minut čas ještě pokračovat diskuzí s frekventanty na otázky, které je zajímají. 

Lektor SVATOPLUK BARTÍK: Od roku 2000 jsem vedl více než desítku volebních kampaní do senátu, komunálních i krajských voleb (4Koalice, Strana zelených, nezávislí kandidáti za SZ, TOP09 a KDU) a dalších veřejných kampaní (kampaň k brněnskému referendu v r. 2004) či public affairs iniciativ (např. spolek Telefonující.cz, úspěšná kampaň za regulaci hazardu, která vyvrcholila přijetím nového zákona o regulaci hazardu v roce 2016).

Jako tvůrce strategií kampaní jsem v roce 2014 a poté opět v roce 2018 a 2022 úspěšně přivedl například do křesla starostky Šlapanic u Brna Michaelu Trněnou (naposledy 9 mandátů z 17 pro SNK Čisté Šlapanice) a na Slovensku v Nitře v letech 2018 a 2002 do křesla primátora Marka Hattase (2x vítězství v přímé volbě). U dalších volebních kampaní jsem poskytoval strategické poradenství, příp. koučink klíčových kandidátů.

SMS Ticket