Paul Kalkbrenner sobotním headlinerem 20. ročníku festivalu Mácháč

21.8.2020 – 22.8.2020, 23:59

Hlavní sobotní hvězdou je legendární berlínský producent Paul Kalkbrenner, jehož největší hit Sky and Sand bude tou pravou hymnou tanečního festivalu, kde se vše už dvě dekády odehrává mezi pískem a nebem. Kalkbrennerovy melodie, ve kterých se střídají euforické hudební příběhy s melancholickými, si za 21letou kariérou našly fanoušky po celém světě. Ti čeští se jich dočkají 22. srpna 2020, kdy Paul vystoupí v rámci druhého dne programu festivalu Mácháč.

Paul Kalkbrenner sobotním headlinerem 20. ročníku festivalu Mácháč

Festival se tak zároveň vrací ke svým hudebním kořenům: díky změnám v dramaturgii sobotního dne nabídne na hlavní stagi přední zahraniční a domácí jména současného techna. Během dvou dnů tak zkompletuje přehlídku toho nejlepšího napříč všemi zásadními styly elektronické hudby.

Paul Kalkbrenner – Sky and Sand: https://youtu.be/8ybFb_wKlvQ

K sedmi studiovým albům, které vydal mezi lety 2001 a 2015, přidal v roce 2018 další s názvem Parts of Life. Následující stejnojmenná tour naplnila téměř veškerý jeho čas až do půlky minulého roku. Jen v Evropě se prodalo na tato vystoupení v součtu přes 100.000 vstupenek! Po krátké studiové odmlce se přihlásil o slovo se skladbou No Goodbye, ve které opět naplno projevil vášeň pro analogový zvuk a podmanivé perkuse.

Paul Kalkbrenner – No Goodbye: https://youtu.be/oWDzTvjoDn4

Předprodej vstupenek exkluzivně prostřednictvím sítě www.goout.net. V prodeji jsou také vstupenky na jednotlivé dny.

Mácháč 2020
21. – 22. 8. 2020
Máchovo jezero, pláž Klůček

www.machac.cz