Fenomén současného popu a držitel multiplatinových desek Lauv přijede poprvé do Prahy

22.5.2020, 20:00 – 22:00

Jeden z nejnadějnějších zpěváků nastupující generace dvaceti pěti letý nezávislý zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista a producent Lauv přijede do Prahy. Předskokan Eda Sheerana na asijském turné vyprodukoval první nahrávky ve svém DIY studiu na newyorských kolejích a během doslova několika měsíců se stal fenoménem a průkopníkem moderního popu oceněným multiplatinovými deskami. Poprvé se představí v České republice 22. května 2020 v pražské Malé sportovní hale.

Lauv se ještě před nastartováním vlastní kariéry stal autorem skladeb známých interpretů jako Cheat Codes a Demi Lovato nebo Khalid, nicméně prorazil až vlastními písněmi, zejména pak hitem I Like Me Better, který zaznamenal celosvětový úspěch v roce 2017 a vynesl autora mezi nejstreamovanější interprety současnosti. Jeho playlist projekt „I met you when I was 18“ má na svém kontě již více jak 3 miliardy přehrání.

V březnu 2020 Lauv vydá svoje debutové album ~how i’m feeling~, ze kterého už letos vyšly singly Drugs & The Internet, duet s Anne-Marie fuck, I’m lonely a Feelings. Vyprodané koncerty po celém světě a skvělé recenze od renomovaných médií, jako je Rolling Stone, New York Times nebo Time, kteří ho právem nazývají nový hlas popu, jenž umí složit srdceryvnou píseň, bude jistě jedním z nejzajímavějších koncertů jara 2020. Lauv bývá často přirovnáván k písničkáři Edovi Sheeranovi, se kterým v loňském roce odjel turné po Asii a Severní Americe.

České premiéry se dočkáme 22. května v holešovické Malé sportovní hale. Vstupenky budou k dostání od 9. října v síti Goout za 780,- Kč.

Facebooková událost: https://www.facebook.com/events/464341950832792/