Na golf snadno a rychle: Dny otevřených dvěří - Driving Císařská louka

17.3.2019, 10:00 – 7.4.2019, 18:00

Chcete vy nebo vaše děti začít s golfem, ale nevíte jak na to? Přijďte na Dny otevřených dveří na Císařskou louku, které se konají 17. března a 7. dubna od 10 do 18 hodin. Na ostrově Císařská louka najdete nejstarší golfové tréninkové zázemí v Praze a aktuálně zde sídlí Český golfový klub, který je největší v České republice.

Čeká vás příjemně strávený čas na čerstvém vzduchu a zábava pro celou rodinu. Vstupné je zdarma a celý den budou k dispozici trenéři a zástupci klubu, kteří návštěvníky seznámí se základy golfu. K dispozici budou hole i míčky a každou hodinu budou probíhat skupinové golfové lekce, kde se začátečníci naučí držet hůl, zkusí si odpálit míčky nebo je dostat do jamky. Jelikož není špatné počasí na golf, jen špatně oblečený golfista, tak akce proběhne za každého počasí. Registrace není nutná, prostě přijďte a seznamte se s golfem.

Císařská louka je skvělým místem, kde se golf naučíte. Nachází se téměř v centru Prahy a je dobře dostupná MHD i autem. Volit můžete buď ze skupinových kurzů pořádaných pro děti a dospělé, tak individuálních lekcí. Chcete trénovat s kamarádem? Žádný problém, na Císařské louce může dávat lekce každý. Prostory jsou osvětlené a v zimě nabízí i vyhřívaná odpaliště.