MINT Market Olomouc zasnoubí módu s vědou

30.3.2019, 11:00 – 18:00

Spojit příjemné s ještě příjemnějším. To není sen, ale realita, kterou zažijí všichni návštěvníci MINT Marketu Olomouc. Festival módy a designu se totiž koná v olomoucké Pevnosti poznání, která bude celou dobu otevřená. Lidé si mohou díky tomu zpestřit nákupy originálních výrobků návštěvou zábavných vědeckých expozic. V Olomouci se MINT Market bude konat poprvé.

MINT Market má věrné zákazníky v Brně, Praze i řadě dalších českých měst. Návštěvníky přiláká na padesát prodejců oblečení, šperků, doplňků, kosmetiky i dobrot. Je výjimečný tím, že podporuje lokální české výrobce a originální design. Každý MINT Market má srdečnou a přátelskou atmosféru plnou zábavy. Návštěvníci se mohou těšit na kombinaci odpovědných nákupů a příjemného večírku, na kterém nechybí ani Dj's, kavárna, ani skvělé veganké občerstvení Green Leaves. Akce je přístupná úplně všem, včetně maminek s kočárky či handicapovaných.

“Pevnost poznání je fascinující prostor. Nejen vědeckým centrem, které v něm sídlí dnes, ale i zajímavou architekturou a historickou atmosférou. Market bude obývat velký a malý sál, kam bude vstup zdarma. Předpokládám, že většina návštěvníků neodolá a koupí si vstupenku i do interaktivního muzea,“ prohlásil ředitel festivalu Zbyněk Hanko.