Nejodvážnější konference podzimu v Divadle Bez zábradlí!

23.10.2018

Nejodvážnější konference podzimu se uskuteční 23. října v divadle Bez zábradlí. Exkluzivními hosty Nejodvážnější konference podzimu jsou Dan Millman - který do Prahy zavítá v rámci svého evropského turné RETURN OF THE PEACEFUL WARRIOR, autor řady světových bestsellerů z oblasti duševního růstu, z nichž nejslavnější je autobiograficky laděný román Cesta pokojného bojovníka, bude prezentovat přelomové myšlenky, které odhalí zcela nové chápání reality, vedoucí k poznání rozhodujících změn v životě a k nalezení odpovědi na základní otázku: „Jak žít dobrý život?“.

 Dan Millman, který je zároveň i mistrem světa ve skocích na trampolíně z roku 1964 a pracoval jako instruktor gymnastiky na Stanfordské univerzitě, nabídne hluboké a přitom jednoduché postupy, které vaši odvahu ke změně posunou o level výš. Karaimi - autorka úspěšných prožitkových workshopů tvůrčího seberozvoje, osobní vize a transformačních meditací, KOVY – český youtuber a vloger, kterého sleduje na Instagramu přes půl milionu followerů všech generací či Jiří Charvát a jeho chytré komediální přednášky, které vás vtipnou formou přimějí k zamyšlení.

„Prvotní název nebyla konference, ale nejodvážnější setkání podzimu, protože o to přesně půjde, o setkání. Nevím co duch, slova a přítomnost pana Dana Millmana ve vás vyvolají. Možná, že po jeho přednášce objevíte další klíče k poznání reality a sami sebe. Nebo vás vyléčí humor Jirky Charváta či setkání s vlastním srdcem skrze meditaci s Karaimi? Třeba vás nakonec nejvíce zaujme silný příběh a odvaha Kovyho a možná to nakonec budou má slova a energie, kterou do tohoto dne s celým týmem vkládám,” konstatuje spoluautorka projektu a moderátorka konference Lucie Vonchitzki

Součástí konference bude kromě diskuzeDanem Millmanem také autogramiáda a možnost osobního setkání. Na místě budou k zakoupení knihy, díky partnerství s Knihy Dobrovský.