Stop Zevling vol.11

16.9.2017, 10:00 – 22:00

Stop Zevling 1:1 (vol.11)
Již 11. ročník hudebně-sportovně-kulturního festivalu se koná v Praze 14 na Černém mostě v sobotu 16.9.2017.

Opět začínáme již v 10:00 na první části festivalu kterou je SportJam, kde se odehrají utkání v nohejbalu, streetballu, fotbalu, petanque, KUBBu a dalších sportovních aktivitách včetně oblíbené ženské olympiády. O hudební podklad na SportJamu se postarají DJs: Hassan23, ADZi a Woody.
Ve všech sportovních utkáních se hraje o věcné ceny, od partnerů a sponzorů akce! Registrace je ZDARMA.

Po odpoledním vyhlášení výsledků sportovních utkání, se veštkerá dění přesunou o 250m dále do prostoru Plechárna a jejího okolí, kde od odpoledních hodin budou postupně vystupovat kapely, DJs, hudební projekty, worshopy, prezentace neziskovek, food festival a mnoho dalších aktivit které Vás v předchozích ročnících zaujali.

Mezi hlavní hvězdy festivalu patří bezesporu francouzský reggae a dancehall zpěvák TOMAWOK, který v ČR vystoupí vůbec poprvé právě na Stop Zevling festivalu, dále jihlavská hip-hopová skupina PIO SQUAD, také Martin Svátek feat. DJ Friky, hudební projekt Cincinaty, a Dollar Prync. Jako DJs zahrají Michnoss, Boldrik a José Madeira.
Také nesmíme zapomenout na vystoupení známého českého folkového zpěváka Jaroslava Hutku, který vystoupí co by čestvý host "Městečka volnočasých ktivit" kde zahraje a zazpívá několik jeho písní, a také na představění Divadla Na Větvi.
Dále v prostoru PLACHÁRNA se budou pořádat Stand Up comedy od několika umělců a bavičů, dále povídání si s cestovatelským triem "Tři Bratři V Cizích Světech" a další zábavná vystoupení.

Dále zde uvidíte Black Bridge Car Fest vol.II (prezentace milovníků aut a jejich vytuňěných miláčků), Graffiti Jam (exhibice graffiti by Grafficon).

Kde: ZŠ Vybíralova + Plechárna area

Vstup na celou akci je ZDARMA !

Celý festival bude ukončen ve 22:00, a poté máte na výběr z několika after párty, které se budou konat v blízkém okolí.