Letná přivítá v září 10. ročník legendárního závodu „Ještěrka Cup“

2.9.2017

Česká pobočka společnosti Linde Material Handling (Linde MH), výrobce manipulační techniky a poskytovatele logistických řešení, chystá na první zářijovou sobotu jubilejní 10. ročník již tradičního závodu řidičů vysokozdvižných vozíků Ještěrka Cup 2017. Letos bude čekat na závodníky řada originálních a náročných disciplín a na diváky zase zajímavá podívaná s atraktivním doprovodným programem.

Nejlepší čeští „ještěrkáři“ budou mít příležitost předvést svoje řidičské umění v náročné soutěži Ještěrka Cup. Originální a divácky atraktivní disciplíny prověří přesnost, rychlost a schopnost bezpečné manipulace závodníků, a to hned na dvou typech skladových vozíků – na retraku a čelním vozíku.

Pro diváky bude připraven bohatý doprovodný program v podobě zábavných soutěží a lákavých atrakcí. Nebude chybět ani hvězdné hudební vystoupení – tentokrát zahraje a zazpívá populární skupina Support Lesbiens. Ještěrka Cup se těší i na děti, ty se budou moci projet v oblíbených šlapacích ještěrkách, vyřádit se
na nafukovacích atrakcích a vyzkoušet spoustu dalších veselých her. Průvodkyní celého závodu bude populární moderátorka Lucie Výborná.

Linde Ještěrka Cup 2017 odstartuje v sobotu 2. září 2017 od 8.30 hod. na Letenské pláni (naproti stadionu fotbalové Sparty). Akce je pro všechny návštěvníky zdarma.

Registrace do závodů je přístupná na stránkách www.linde-mh.cz/jesterka-cup