Den se Zetorem 2

20.5.2017, 13:00 – 23:00

Akce se koná jako součást Brněnské muzejní noci. Den se ZETOREM proběhne v sobotu 20. května, program startuje již ve 13 hodin v areálu ZETOR TRACTORS a.s. v Brně-Líšni (před ZETOR GALLERY, Trnkova 111), od 18 hodiny pokračuje večerním programem v ZETOR GALLERY, a to až do půlnoci.

Během odpoledne budou mít návštěvníci možnost se projet na traktorech, nebo si prohlédnout expozice v ZETOR GALLERY. Program bude nabitý sportovními a pěveckými vystoupeními. Uvidíte například biketrialovou show nebo představení taneční skupiny Art Factory, exhibici hráčů amerického fotbalu Brno Alligators a na místě budou probíhat i kurzy sebeobrany od klubu bojových umění Hung Gar Kung Fu Škola Brno. O pěvecké vystoupení se postará Lucie Bergerová, nositelka ceny Thálie. Jako hudební doprovod vystoupí kapela Bolero. Těšit se můžete i na nejrůznější soutěže, kvízy, skákací hrad apod.

Celým dnem bude provázet moderátor Zbyněk Loucký, známý rozhlasový a televizní moderátor. Den se ZETOREM je přístupný široké veřejnosti a vstup je zdarma.

Od 18 hodin bude program pro veřejnost pokračovat v ZETOR GALLERY, kde se návštěvníci seznámí s historií a vývojem značky ZETOR. Připraveny budou odborné komentáře a řada her pro děti i dospělé, jako je skládání vybrané traktorové součástky, malování a jiné workshopy. Vstupné je rovněž zdarma.