První pražské vinobraní u NC Eden

9.9.2016, 13:00 – 21:00

U Nákupního centra Eden v pražských Vršovicích proběhne v pátek 9. září od 13 do 21 hod již 7mý ročník VINOBRANÍ s Králem vín v Edenu. Zúčastní se ho osobně 12 předních tuzemských vinařství a stejně jako loni i zajímaví hosté. Po zakoupení vstupenky za 160 Kč (v ceně je sklenička, katalog, tužka a dárky) je ochutnávání vín zcela ZDARMA! O skvělou atmosféru se postará cimbálová kapela Slováckého krúžku v Praze pod vedením primáše Martina Sochora, se kterou si zazpívá sólista opery Národního divadla Václav Hajduch.

 Vinařství prezentují vinaři nebo zástupci vinařství osobně. S nimi se můžete podělit o své bezprostřední dojmy z každého ochutnaného vzorku a dozvědět se vše potřebné nejen o vínech, ale i samotných vinařstvích. Letos se můžete těšit na Vinařství Volařík, Nové Vinařství, Chateau Mělník, Vinařství Maděřič, Vinařství Konečný, Vinařství Jan Plaček, Vitis Strážnice, Ampelos Znojmo, Pavlovín Velké Pavlovice, Vinařství Vladimír Tetur, Vinařství Fabikovič a Vinice Hnanice.

Vstupné je víc než přívětivé, přijde Vás na pouhých 160 Kč, za které dostanete skleničku (tu nevracíte, ale zůstane Vám jako pěkný suvenýr), katalog, tužku na Vaše degustační poznámky a spoustu dalších dárků od partnerů. Navíc s Přátelskou kartou - slevovým programem Nákupního centra Eden, máte vstupné ještě o 20 Kč levnější! Celodenní ochutnávání jednotlivých vín je zcela ZDARMA. Ale neberte si s sebou jen oněch 160 Kč na vstupenku, od všech vinařů si můžete koupit celou lahev, nebo i karton, pokud Vám bude jejich víno chutnat.

Chybět nebudou  ani oblíbení hosté, Jan Čenský, Radim Fiala a letos navíc nový host, Mr. Bean Double. S ním si návštěvníci budou moci pořídit velmi originální selfie.

K Vinobraní jsou připraveny tři soutěže nejen pro milovníky vína. Na FB stránce nakupnicentrumeden.com probíhá již od 15.8. soutěž o lahve vína a vstupenky na Vinobraní. Druhá soutěž bude probíhat přímo v NC Eden. V přízemí centra bude od 29.8. do 8.9. vystavený vůz Ford, u kterého bude sběrný box na vhození soutěžního kuponu s tipovací otázkou. Výherci získají zapůjčení Fordu s plnou nádrží na víkend a další dárky. A třetí soutěž bude probíhat přímo na náměstí v pátek 9.9. v místě konání vinobraní. Tuto soutěž organizuje partner vinobraní, společnost Ford a vítěz získá zapůjčení Fordu Mustang GT na jeden den zdarma. Podrobnosti k soutěžím i celé akci najdete na www.vinobranivedenu.cz nebo www.nceden.cz .

Videopozvánka