Xbox One turnaj v OC Plzeň Rokycanská

28.5.2016, 10:00 – 29.5.2016, 17:00

V sobotu 28.5. 2016 jedinečný Xbox One turnaj tohoto roku!
Poměř své herní dovednosti s ostatními na 5 konzolích Xbox! Vyhraj konzoli Xbox One, automobil Hyundai na víkend a další skvělé ceny! Zahraj si fotbal s profesionálním fotbalistou na Xboxu a vyhraj fotbalový míč s jeho podpisem.

V sobotu 28.5. 2016  odstartuje v OC Plzeň jedinečný Xbox One turnaj tohoto roku! Připraveno bude pět herních konzolí Xbox se sportovními hrami pro tři věkové kategorie. Registrovat se může každý ve věku od 4 let, a to zdarma! Registrace do turnaje bude probíhat od 10 hodin na pasáži OC Plzeň hostesky, a to až do naplnění kapacity cca. 200 soutěžících.

Výběr her bude překvapením, ale můžeme prozradit, že si jistě zahrajete nejnovější FIFU 2016 a dokonce i s opravdovým profesionálním fotbalistou.

První den budou probíhat pouze kvalifikační kola a dle počtu výher postoupí ti lepší do druhého dne, kdy proběhne semifinále a finále a slavnostní předání výher.

Výhry jsou velmi lákavé: automobil Hyundai na víkend pro celou rodinu, super hry na Xbox, ovladače, knihy s fotbalovou tématikou a mnoho dalšího. Největším lákadlem však bude jistě herní konzole Xbox One o kterou může hrát, POZOR, opravdu každý zúčastněný! O tuto skvělou cenu totiž budeme losovat ze všech registrovaných v neděli 28.5. po skončení finálových kol.