Navštivte s dětmi DinoPark Vyškov

4.4.2015 – 31.10.2015, 23:59

DinoPark Zoopark Vyškov se za dobu své existence stal oblíbeným místem pro všechny odvážné a zvídavé návštěvníky. I letos se můžete vydat na dobrodružnou cestu do druhohor mezi statické i robotnické modely dinosaurů v životních velikostech s množstvím dětských atrakcí a naučných stezek.

Letošní největší novinkou je scéna, ve které dva obrovití Tyrannosauři napadnou výpravu s neopatrnými návštěvníky a jak dopadne jejich „autíčko“, to už se přijďte přesvědčit sami.

Tyto robotické ozvučené modely v životních velikostech zvládají až 8 různých pohybů a stanou se novou dominantou centrální části DinoParku.

DinoPark je součástí vyškovského ZOOPARKU a je přístupný pouze přes něj z centra Vyškova. Stejně jako v předchozích sezónách i letos návštěvníky odveze ze Zooparku Vyškov do DinoParku a zpět oblíbený speciální silniční vláček DinoExpres, dále je připravené 4D Kino s panoramatickým filmem Kronosaurus a v provozu bude také loňská novinka DinoBike, unikátní visutá lanová dráha, díky které se mohou návštěvníci svézt nad hlavami dinosaurů a prohlédnut si tak DinoPark z ptačí perspektivy.

Ceny vstupenek do DinoParku zůstávají beze změn.
Od 4. 4. bude DinoPark Vyškov otevřen pouze o víkendech a svátcích, od 15. 5. pak denně.

www.dinopark.eu