Show jaká zde ještě nebyla: Máša a medvěd budou bruslit v Česku

3. červenec 2015, 8:25
Show jaká zde ještě nebyla: Máša a medvěd budou bruslit v Česku

Animovaná pohádka Máša a medvěd, která si na celém světě získala miliony fanoušků, přichází do České republiky, jak ji dosud ještě nikdo neviděl – jako lední show. Jde o oficiální licencovanou show na motivy této pohádky, jakou ještě nikdo na světě dosud neviděl. Vzniká v česko-slovenské spolupráci a za cíl si vytýčila potěšit všechny malé i velké fanoušky této ruské pohádky. Diváky čeká zcela nové dobrodružství Máši a medvěda, skvělá hudba, 3D a světelné efekty, české texty písní i dialogy. 

Show Máša a medvěd na ledě přijede koncem letošního roku do pěti českých a moravských měst. První si ji vychutnají fanouškové v Praze, kde se 24. 10. 2015 odehrají dvě představení. Následovat budou dvě představení v Ostravě 7. 11. 2015 a další dvě v Brně 14. 11. 2015. České Budějovice si užijí jedno představení 28. 11. 2015 a  těsně před Vánoci 19. 12. 2015 zakončí české turné představení v Pardubicích.

Na přípravách show se podílejí skvělí čeští a slovenští umělci a herci. Hudbu složil Ondřej Soukup, který je kromě jiného autorem hudby k Oscarem oceněnému filmu Kolja a jeho skladby skvěle otextovala Gabriela Osvaldová. Tučňákovi propůjčila hlas fenomenální zpěvačka Lucie Bílá, písně hlavní hrdinky Máši nazpívala Lucie Šoralová a do postavy zajíce se zase vžil Jan Maxián. Angažování těchto výborných umělců je jasnou předzvěstí, jak velkolepá bude samotná show.

Všechny zajímavé a důležité informace najdete na oficiálním webu lední show www.masamedved.cz, kde si také můžete přečíst sérii článků ze zákulisí tvorby lední show na motivy takové známé pohádky, jakou Máša a medvěd bezesporu je.

Nezapomeňte dát like na facebook produkční společnosti Comunique. Na její stránce najdete kromě aktualit i spoustu soutěží o zajímavé ceny značky Máša a medvěd, jako třeba puzzle, trička, knihy a kostky. 

Vstupenky na všechna představení jsou dostupné v síti předprodej.cz. Odměňte svoje děti nezapomenutelným zážitkem.