OLIVER HELDENS Ferreck Dawn, Brian, Roxtar, Lady A a další

21.4.2017, 20:00 – 22:00

Nizozemský DJ, který právě absolvuje koncertní turné v Severní a Latinské Americe si odskočí do Prahy a odehraje zde svoji první indoor show v České republice. Zazní největší tracky jako Gecko, Koala (Last all night), Melody, Bunnydance a další.

Cena vstupenky: 2700 Kč

Světový top DJ míří do Prahy.
OLIVER HELDENS se představí českým fanouškům v pátek 21. dubna v pražském Foru Karlín.

Support DJ´s: Ferreck Dawn, nFix&Candice, Siggi a rezidentní DJ´s Evropy 2 - Brian, Roxtar a Lady A

Oliver Heldens je ve svých 22 letech označován jako jeden z nejtalentovanějších houseových producentů dnešní doby a přední světový house DJ. Na poli taneční scény není nikdo, kdo by neznal jméno Oliver Heldens. Pod křídly si ho vzal samotný DJ Tiesto a v jeho labelu vyšel Heldensův průlomový track Gecko. K němu následně nazpívala vokály britská zpěvačka Becky Hill. Track dosáhl platinových prodejů a byl No. 1 v hitparádě Deep house Chart.
Na kontě má remixy pro Coldplay, Martina Garrixe, Disclosure, Calvina Harrise.
V loňském roce se umístil na osmém místě v populárním žebříčku DJ Mag Top 100 a jeho popularita stále strmě stoupá.
Je rezidentním Djem v clubu Omnia v Las Vegas a Ushuaia na Ibize. Vystupoval na největších festivalech jako jsou Glastonbury, Lollapalooza, Tomorrowland.
Vloni měl svoji českou premiéru na festivalu Mácháč, kde svým vystoupením doslova strhl publikum a sklidil obrovský úspěch.
Letos si ho poprvé můžete vychutnat v klubovém prostředí pražského Fora Karlín, kde vystoupí spolu s dalšími DJ´s: Ferreck Dawn, nFix&Candice, Siggi a rezidentní DJ´s Evropy 2 - Brian, Roxtar a Lady A.

Nejznámější tracky:
https://www.youtube.com/watch?v=kcZMCMI24gs

https://www.youtube.com/watch?v=VMnPX3GeyEM

Ticketstream