QUEEN SYMPHONIC

8.4.2020, 20:00 – 22:00

QUEEN SYMPHONIC: A Rock Band & Orchestra Experience 

Velkolepá show míří do České republiky a v termínu 8. dubna 2020 se představí v pražské Tipsport aréně. Jedinečné spojení symfonického orchestru a živé rockové skupiny předvede nejznámější hity ikonické britské skupiny Queen.
S koncertním představením přijedou nejlepší zpěváci originálního muzikálu We Will Rock You, uváděného na slavném londýnském West Endu. Unikátní show, která vznikla za přihlížení a posvěcení samotného kytaristy Queen Briana Maye představí největší hity slavné skupiny.
Hudební show, při které na fanoušky čeká spojení velkého symfonického orchestru a rockové skupiny, viděly již miliony fanoušků po celém světě v zemích jako je Japonsko, Francie, Nový Zéland, Austrálie, Korea, Velká Británie, Itálie nebo Kanada. V samotném Spojeném království má show za sebou letní turné s více než třiceti zastávkami pro 150.000 diváků.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO, Plocha a sektor ZTP/P-DISABLED / Sektor ZTP/P-DISABLED (prostor u sektoru 103, vchod do areny č. 30) je vyhrazen pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro jejich doprovod (1 osoba), vstupenka ZTP/P-DISABLED platí vždy pro dvě osoby / ostatní návštěvníci musí mít každý vlastní vstupenku

-TH-

Ticketportal