POWER OF THE 90´s

17.11.2018, 20:00 – 22:00

Ikony hudební scény 90. let vystoupí na jedinečné akci The Power of 90's, která odstartuje koncertní linii atmosféry skvělých devadesátek.

POWER OF THE 90´s

The Power of 90's: East 17, La Bouche, Snap! feat. Penny Ford
Anglická kapela East 17 patřila k nejpopulárnějších chlapeckým skupinám na světě, k nejznámějším písním patří hity House of Love nebo Let it Rain. Německé duo La Bouche fanouškům připomene hity jako Be My Lover či Sweet Dreams. Německá skupina Snap! se do paměti posluchačů vryla především hity The Power a Rhythm is a Dancer.
Večerem diváky provedou moderátoři rádia Kiss Michal Kavalčík známý jako Ruda z Ostravy, Martin Hájek, Bára Tlučhořová a Martin Hovorka.
Program potrvá, po vzoru non-stop koncertů a hudebních večírků 90. let, do ranních hodin.

JEDINEČNÁ EDICE VSTUPENEK MEET & GREET UMOŽŇUJE JEJICH MAJITELŮM OSOBNÍ SETKÁNÍ S ÚČINKUJÍCÍMI!

Meet & Greet proběhne před koncertem, je třeba dostavit se v 19:15 k pokladně na místě konání. / Vstupenka MEET & GREET umožňuje volný pohyb v přízemí (Stání a nečíslovaná sedadla) a vstup na VIP galerii VLEVO včetně neomezené konzumace připraveného občerstvení.

OBČERSTVENÍ PO CELOU NOC! = Vstupenky na VIP galerie a Meet & Greet!
- teplý a studený raut a neomezená konzumace rozšířeného sortimentu nealko / alko včetně lihovin
- pohodlná sedadla a samostatný prostor na VIP galeriích s nejlepším výhledem na stage

Vstupenky od 990 Kč, ale pozor! brzy budou o rovných 100 Kč dražší!
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:

slevy NE/ bezbariérový přístup ANO - sekce "Stání a nečíslovaná sedadla"/ vstupenky ZTP/P-DISABLED jsou určeny pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod držitele průkazu ZTP/P (vždy jen jedna osoba). Každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku.

-TH-

Ticketportal