Majk Spirit - White Show v Kladně

7.5.2016, 19:00 – 21:00

Za Dům kultury je nutné prozradit, že zvukový a světelný aparát, který s sebou Majk přiveze, zde v Domě kultury nebyl od dob jeho vzniku. Výkon, kvalita ozvučení a světel bude na špičkové - světové úrovni! 

Majk Spirit WHITE SHOW
+ LIVE BAND
+ SPECIAL GUEST Brüx Colony (Kladno/Most)
+ AFTER PARTY s Djs rádia SPIN: Dj Fancy & Dj Poeta
- sound & light show -

Kdo je SPECIAL GUEST Brüx Colony? Seskupení mladých lidí, kteří dělají hudbu trochu jinak než obvykle. Nezaměřují se jen na jeden hudební styl ale dávájí si záležet na pestrosti vlastní hudby. Největší změnou, která ovlivnila postoj k hudbě celé skupiny, je i fakt, že důležitou součástí našeho seskupení je náhherná a talentovaná zpěvačka. V seskupení jsou dva producenti a jeden z nich je DJ, který nám na koncertech kryje záda. Připravte se na skvělej rozjezd večera!

AFTER PARTY! Djs rádia SPIN Dj Fancy a Dj Poeta Vás po Mojkovu setu nenechají jen tak nečině stát a každý z nich Vám nabídne svůj originální dvouhodinový set! Připravte se - HRAJEM!

Časový harmonogram
19:00 - gate open - otevíráme bránu do Dk
20:00 - Start Brüx Colony
21:00 - 05 Hvězdný Majk + Live Band
22:40 - Dj FANCY
00:40 - Dj POETA
02:00 - Pomůžeme Vám najít cestu domů :-)

5 bars + RED BULL lounge / Cocktail bar and moore

V.I.P. vstupenka s rautem, nealkoholickými a teplými nápoji, pivem a vínem - Business bar Domu kultury + sezení s místenkou v čele balkónu za 950,- Kč. Omezené množství vstupenek na 45 ks (tento bar je kuřácký). V.I.P. vstupenka k dostání pouze v Městském Informačním centru.

Ticketportal