Svatební show na zámku Lysice

31.5.2015

V neděli 31. května od 12 hodin se v romantické zámecké zahradě státního zámku Lysice koná již 5. ročník Svatební show. Připraveny jsou nejen módní přehlídky, ukázky slavnostního líčení a účesů, ale i svatební floristika. Součástí letošního ročníku bude show na koních v podání skupiny Štvanci.

Svatba je velkou změnou a významným krokem v životě člověka. Proto je dobré věnovat pozornost každému detailu tohoto slavnostního dne. Stále více jsou oblíbené svatební obřady na hradech a zámcích a je to pochopitelné, vždyť nevěsty jsou jako princezny a v kulisách našich památek jim to opravdu sluší. Nejen pro ty, kteří plánují svatbu, ale i pro ty, kteří chtějí nedělní odpoledne 31. 5. 2015 vyplnit příjemným kulturním programem v krásném prostředí zámecké zahrady v Lysicích je připraven bohatý program.

K vidění budou kromě svatebních šatů i překrásné vazby svatebních kytic a další ukázky svatební floristiky. Prohlédnete si různé varianty oznámení od nadčasových, klasických přes moderní až po netradiční. Najdete zde kontakty na fotografy a video kameramany, kteří profesionálně zdokumentují Váš velký den. Uvidíte ukázky svatebních tabulí vybraných hotelů a cateringových společností, cukroví a svatební koláčky – včetně ochutnávky. Každou celou hodinu od 13 do 16 hodin můžete navštívit svatebně vyzdobený velký sál, tedy místo, kde se svatby konají a poznat tak jeho slavnostní atmosféru.

Svatební show na zámku v Lysicích Vám představí i nové trendy letošní svatební sezóny, dále si můžete si prohlédnout slavnostně nazdobené svatební limuzíny. Show se účastní vybrané známé restaurace a hotely, které zde budou prezentovat možnosti uspořádání svatebních hostin od komorních čistě rodinných svateb až po velkolepé svatby s velkým počtem hostů.

Svatby na zámku jsou oblíbené a žádané, vždyť jen na lysickém zámku je jich více jak šedesát ročně, a to nejen ve velkém sále, ale také právě v zámecké zahradě, kapli či na kolonádě. Konají se tu svatby jak klasické občanské, tak i církevní či registrované partnerství. Přijďte se tedy inspirovat nebo zavzpomínat na svůj svatební den či jen strávit pěkné odpoledne s rodinou či známými na zámku v Lysicích. 

V rámci nedělního programu uvidíte i show na koních a můžete se zúčastnit soutěže o hodnotné ceny. Vstupenky budou totiž slosovatelné a hlavní cenou je svatební obřad na státním zámku Lysice v roce 2016.

www.zameklysice.cz