Večerní prohlídka hradu Kunětická hora a divadelní představení Balada pro banditu

28.5.2015 – 30.5.2015

Od čtvrtka 28. května do soboty 30. května můžete navštívit muzikálové představení Balada pro banditu v nastudování Východočeského divadla Pardubice. Začátek představení je vždy ve 20.30 hod. na vyhlídce pod Kunětickou horou.

Před představením pořádá správa hradu pro veřejnost večerní prohlídku hradního paláce a kaple svaté Kateřiny: sraz zájemců je v 19 hodin před hradní bránou. Držitelům vstupenek na aktuální představení nabízíme slevu: dva okruhy v ceně jednoho (tedy 75 Kč základní vstupné, 50 Kč snížené, 200 Kč rodinné).

Láska, zrada a svoboda v podmanivých kulisách Kunětické hory! Vizuálně bohatý baladický muzikál o osudu obávaného zbojníka Nikoly Šuhaje, muže velkého srdce a živelné nespoutanosti, muzikál, jehož mnohé písně již zlidověly, napsal Milan Uhde na motivy románu Ivana Olbrachta Nikola Šuhaj loupežník. Režie se ujal Michael Tarant, jenž zaměstnal téměř celý herecký soubor Východočeského divadla, který doplnil i početným sborem tanečníků, zpěváků a kapelou Trdlo. Pravidelná letní scéna Východočeského divadla Pardubice na rondelu pod věží, začátek ve 20.30 hod. Informace o vstupném, detaily o hře a aktuální organizační záležitosti o představení naleznete na stránkách Východočeského divadla.
www.hrad-kunetickahora.cz