Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti 3D

12.11.2016, 11:00 – 11.12.2016, 13:38

Dědečkova podivná smrt přiměje Jakea vyrazit na velmi neobvyklou, dobrodružnou výpravu. Pomocí stop a nápověd, které nalezl v jeho pozůstalosti, objeví na odlehlém koutě jednoho téměř opuštěného ostrova velice zvláštní dům, Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti.

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti 3D

A i když se Jakeovi na první pohled zdá opuštěný, není tomu tak. Brzy se setká nejen se slečnou Peregrinovou, ale i s jejími mladými chráněnci. Jejich izolace není jen v místě, ale i v zacykleném čase. Skrývají se před ostatním světem kvůli svým zvláštním a neuvěřitelným schopnostem, protože by byli ostatními považováni za zrůdy. Skrývají se ale také před strašlivými netvory, kteří se chtějí zmocnit právě těchto jejich zvláštností. Zfilmování stejnojmenného bestselleru Ransoma Riggse se ujal vizionářský režisér Tim Burton a připravil nám další fantaskní výlet do světa kouzel a fantazie.(Ostrava Kamera Oko)

Dobrodružný / Fantasy
USA, 2016, 128 min

Režie: Tim Burton
Předloha: Ransom Riggs (kniha)
Scénář: Jane Goldman
Kamera: Bruno Delbonnel
Hudba: Michael Higham, Matthew Margeson
Hrají: Eva Green, Samuel L. Jackson, Asa Butterfield, Ella Purnell, Allison Janney, Chris O'Dowd, Terence Stamp, Rupert Everett, Milo Parker, Kim Dickens, Judi Dench, Ella Wahlestedt, Pixie Davies, O-Lan Jones, Scott Handy, Nicholas Amer, Jason Redshaw, Patricia Winker, Kornelia Horvath, Stuart Davidson, Raffiella Chapman

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti