Obchodní centrum Nisa Liberec je největší nákupní centrum v regionu

6. duben 2024, 6:43
Obchodní centrum Nisa Liberec je největší nákupní centrum v regionu

OC Nisa je nákupní centrum nacházející se v jižní části Liberce. Můžete si zde v klidu nakoupit různorodý sortiment, posedět v příjemných restauracích a kavárnách, užít si zábavu v multikině. Návštěvníky také láká řada zajímavých akcí, které nákupní centrum pořádá pro jednotlivce i rodiny s dětmi.

 

Užijte si tradiční nákupní výlet s celou rodinou, exkluzivní značky a zábavu v páru nebo s přáteli. V Nise najdete širokou nabídku obchodů, služeb a zábavy pro všechny. V nabídce je několik unikátních značek, které v širokém okolí v žádném jiném obchodním centru nenajdete. Pravidelně se otevírají nové obchody. Multikino Cinestar nabízí jedinečný filmový zážitek díky nejnovějšímu zvukovému systému Dolby Atmos.

Služby zákazníkům

Je pro vás připraven balík různorodých služeb zdarma, abyste si nákupy u nás užili na maximum. Uvelebte se v odpočinkových zónách a dobijte svá elektronická zařízení nebo využijte prostorné zázemí přebalovacího koutku a v klidu nakrmte své miminko. Myslí tu nejen na vás, ale i na vaše čtyřnohé kamarády. Občerstvit je můžete u krmítka v přízemí centra.

Gastro zóna

Vybírejte z široké nabídky jídel a nápojů. Společně s dobrým jídlem si užijte také krásné a moderní prostředí, které bylo navrženo tak, aby vám poskytlo maximální pohodlí a relaxaci. Usaďte na barevných pohovkách nebo židlích, využijte bezplatné wifi připojení, dobijte si mobilní telefon na dobíjecích stanicích nebo se pobavte s dětmi v dětském koutku.

Do Nisy autem, autobusem či na kole

V Nisa Liberec můžete pohodlně zaparkovat v garážích centra nebo na venkovním parkovišti. Každý den sem také jezdí zdarma kyvadlový autobus. Pokud jste sportovní nebo ekologický nadšenec, který jezdí rád všude na kole, přijeďte na něm i sem. Kolo můžete bezpečně uložit do jednoho z 8 cykloboxů, které najdete na parkovišti u vchodu do 2. patra. Anebo je připevnit ke stojanu na kola. Jeden je u otáčecích dveří v přízemí centra a druhý u vstupu z krytého parkoviště u České pošty.

OC Nisa Liberec

adresa: České mládeže 456, 463 12 Liberec
telefon: +420 481 444 123
e-mail: [email protected]

www.nisaliberec.cz